Egyiptom, Hurghada: Serenity Alpha Beach (ex Serenity Makadi Beach Resort) 5*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
450844
Utolsó frissítés:
2024.09.06. (P)
8 nap/7 éj
378 000 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


A 2007-ben nyílt Serenity Alpha Beach (ex. Serenity Makadi Beach Resort) 5*-os szálloda gyönyörűen tükrözi az észak-afrikai építészeti elemeket.

A 220.000 nm-en fekvő, zöld kertekkel körülvett hotel 7 medencével rendelkezik, közülük 2 sós medence, mely remek választás azok számára, akik a Vörös-tenger ízét, a medence pihentető világával szeretnék keverni. A szálloda különösen párok és idősebbek számára ajánlott egy ideális nyaraláshoz.

Fekvése
A marokkói stílusban épült Serenity Alpha Beach (ex. Serenity Makadi Beach Resort) szálloda közvetlenül a tengerparton fekszik, hatalmas kertekkel körülvéve, az egyiptomi hurghadai nemzetközi repülőtértől kb. 36 km-re. Hurghada központjától kb. 36 km-re található, ahova a naponta kétszer közlekedő buszjárattal könnyedén eljuthatnak a vendégek.

Szobák
A Serenity Alpha Beach hotel 714 szobával, lakosztállyal és villával rendelkezik. A szobák mindegyike kényelmesen berendezett, légkondicionálóval, televízióval, minibárral, bérelhető széffel, tea- és kávékészítéshez szükséges eszközökkel felszerelt. A fürdőszobákban hajszárító található. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások
Étterem, bár, medencék (télen az egyik fűtött), wellness szolgáltatások (masszázs, szauna, gőzfürdő), szépségszalon, fitneszterem, teniszpályák, biliárd, boccia, hastánc, internet elérési lehetőség, konferenciaterem, üzletek, mosoda, animációs és esti show műsorok, gyermekmedence, gyermekklub, mini disco, játszótér, gyermekfelügyelet. Egyes szolgáltatásokat csak külön térítés ellenében vehetnek igénybe a nyaralók!

Ellátás
All inclusive vagy ultra all inclusive.

A weboldalon szereplő Serenity Alpha Beach szobaképei illusztrációk, csak mintaként szolgálnak!

FIGYELEM!A Serenity szállodákban a food court dekorációs felújítása május 15-ig tart. Helyettesítő bárokban, éttermekben van annak pótlása.









 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások