Egyiptom, Hurghada: Jaz Casa Del Mar Beach 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
önellátás
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
449863
Utolsó frissítés:
2024.08.30. (P)
6 nap/5 éj
532 030 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A szálloda Hurghadában található, saját, privát homokos strandon. A belvárostól kb.5 km-re van. A legközelebbi látnivaló (Senzo Mall) 20 km-re található. Szupermarket, valamint bárok és éttermek néhány perces sétával elérhetők. További üzletek és éjszakai szórakozóhely körülbelül 10 km-es körzetben található. Egy buszmegálló és egy taxiállomás körülbelül 100 méterre található a szállodától. A repülőtér távolsága körülbelül 20 km. Transzfer is elérhető (térítés ellenében). Ezt a minden igényt kielégítő , kényelmes,tengerparti és városi szállodát utoljára 2012-ben újították fel, egy főépületből és egy melléképületből áll, 3 emelettel és összesen 230 szobával rendelkezik. A szálloda szolgáltatásai közé tartozik a recepció (mely 24 órában elérhető), a lobbi bárral, légkondicionáló, Wi-Fi (térítés ellenében), internetsarok, szállodai széf (ingyenes), valutaváltó és 2 lift. A belső terekben található még egy büfé és egy teraszos a la carte étterem (olasz ételek), 2 bár, egy éjszakai klub és egy fodrászat. Mosodai és orvosi szolgáltatások térítés ellenében. A szálloda kertjében2 szezonálisan üzemelő medence, valamint egy gyermekmedence sarok, vízicsúszda és medencebár (szezonális) található. A nyugágyak, párnák, napernyők és strandtörölközőkingyenesen állnak rendelkezésre a strandon, és a medence mellett is.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
Ingyenesen rendelkezésre áll: teniszpálya (világítás térítés ellenében), asztalitenisz, darts, boccia, strandröplabda, fitneszterem és napi animációs program. Térítés ellenében: jacuzzi, szauna, masszázsok a szépségszalonban, biliárd és különféle vízi sportolási lehetőségek foglalhatók a helyi szolgáltatóknál a strandon.

SZOBÁK
A standard szobákban kád vagy zuhanyzó/WC hajszárítóval, műholdas TV, légkondicionálás, telefon, széf, minibár (térítés ellenében), kávé/teafőző és erkély vagy terasz található. Felár ellenébenezek a szobák foglalhatók azonos felszereltséggel, tengerre néző kilátással. A családi szobák felszereltsége megegyezik a standard szobákkal, detágasabbak.

ALL INCLUSIVE
svédasztalos reggelit, ebédet és vacsorát tartalmaz. Különféle snackekés kávé/tea süteményekkel és péksüteményekkel meghatározott időpontokban állnak rendelkezésre. Minden helyi alkoholmentes ital 09:00 és 01:00 óra között, minden helyi alkoholos ital 11:00 és 24:00 óra között. 24 órás szobaszervíz áll rendelkezésre, felár ellenében.





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások