Egyiptom, Hurghada: Fort Arabesque Resort 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
449257
Utolsó frissítés:
2024.05.10. (P)
6 nap/5 éj
394 665 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A hatalmas hotelkomplexum, mintha egy arab erődöt idézne, közvetlenül a Makadi-öböl finom homokos/korallosstrandján található. Hurghada központja számos bevásárló- és szórakozóhellyel (térítés ellenében transzferszolgáltatás) és Hurghada repülőtere körülbelül 30 km-re található. A szálloda összesen 503 szobával rendelkezik 3 darab 3 szintes épületben. A szolgáltatások közé tartozik a 24 órás recepció az impozáns hallban, a lobby bárral és panorámás kilátással az öbölre, WLAN/Internet sarok a West Bay épületben (térítés ellenében), 1 büféétterem, à la carte étterem, bárok, mosodai szolgáltatás (felárellenében). díj), fodrászat, gyógyfürdő és különféle üzletek. A gondozott, tágas kertterületén 4 medence (2 szezonálisan fűthető), gyermekmedence, medencebár, napozóterasz és 2 tengerparti bár, és amfiteátrum található. A nyugágyak, párnák, napernyők és strandtörölközőkingyenesen állnak rendelkezésre a medencénél és a strandon. Itt található még a FORT ARABESQUE THE WEST BAY, egy exkluzív, különállóterület saját 24 órás recepcióval, tágas előcsarnokkal és vendég szolgálattal. Külön, fűtött medence és egy fő büféétterem és bár, mindezen szolgáltatások csak 16 éven felülieknek foglalhatók/vehetők igénybe!

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
tenisz (világítás/felszerelés térítés ellenében), asztalitenisz, strandröplabda, aerobik; animációs programok napközben, illetveesténkéntélőzenével és műsorokkal. Térítés ellenében: fitneszterem, biliárd és gőzfürdő, jacuzzi, masszázsok és kezelések a fürdő területén, a strandon helyi szolgáltatóknál vízisportok foglalhatók.

GYERMEKEKNEK
Mini klub gyerekeknek 4-12 éves korig, mini disco és gyerekmedence.

SZOBÁK
Az oldalsó tengerre néző (DSM) superior szobák modern berendezésűek, fürdőkáddal, zuhanyzóval, WC-vel, légkondicionálóval (szezonális), telefonnal, műholdas LCD TV-vel, minibárral, széffel, kávé/teafőzővel és erkéllyel/terasszal (DSS) rendelkeznek."Sparzimmer" szobák(DZP) ugyanolyan felszereltséggel rendelkeznek, oldalsó kilátással a tengerre. A családi szobák (FZG) alapfelszereltsége megegyezik, csak tágasabbak, földszintiek és kertre néznek.

West Bay szobák
standard kétágyas szobák (DMW/EMW), illetve superior kétágyas West Bay (SWD, 38m²) szobák tengerre néző kilátással.

ALL INCLUSIVE
Reggeli, ebéd és vacsora svédasztalos formában, napközben snack, kávé/tea és helyi alkoholos és alkoholmentes italok reggel 9órától éjfélig (kivéve a frissen facsart gyümölcsleveket és kávékülönlegességeket). A Premium All Inclusiveellátás keretein belülaz a la carte éttermekben is étkezhetnek a vendégek. Emellett a szálloda számosbárjában fogyszthatnak különféle helyi alkoholos és alkoholmentes italokat ingyenesen. Dine around koncepció - amely magában foglalja a svédasztalos reggelit, ebédet és vacsorát - teszi teljessé a prémium all-inclusive ellátást.





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások