Egyiptom, Hurghada: Albatros Palace Resort 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
281362
Utolsó frissítés:
2024.10.11. (P)
6 nap/5 éj
483 475 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A homokos tengerparton elterülő 72 000 m² területű szállodakomplexumot közvetlen korallzátony veszi körül. Hurghada központja kb. 15 km-re, a repülőtér kb. 7 km-re található.

A luxusszálló különlegessége a pazar építészeti sajátosságában rejlik. Egy főépületből és több melléképületből áll, melyek összesen 621 szobával rendelkeznek. Lenyűgöző aprólékossággal megtervezett recepció, internet (térítés ellenében), üzletek, fodrászat, valamint 6 étterem (mediterrán, marokkói, német, mexikói, olasz és ázsiai) bárok, kávézók és egy keleti stílusú pub várja vendégeit. Hatalmas, lagúnarendszerű úszómedence komplexum (az egyik medence fűthető) biztosítja a kikapcsolódást, valamint gyerekmedence (fűthető) csúszdákkal. A napozóteraszon és a strandon a napágyak matraccal, a napernyők és a törülközők ingyenesen használhatóak. Transzfer minden nap a „Jungle Aqua Park”-ba (előzetes jelentkezéssel és térítés ellenében).

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
A BEACH ALBATROS-ban minigolf és teniszpálya használható (esti kivilágítás és teniszütők térítés ellenében). 2 csúszda felnőtteknek a szomszédos Beach Albatros szállodában. Strandröplabda, asztalitenisz, fitness terem, napközben és esténként animációs programok, hetente egyszer Fantasia Show. Térítés ellenében: vízisportok, biliárd, szauna, masszázs és gőzfürdő. Miniclub (4–12 éveseknek), gyermekmedence, Aqua Park.

SZOBÁK
Modern berendezésű, kétágyas szobák, zuhanyzó, WC, hajszárító, telefon, LCD TV, mini-bár, széf, légkondícionáló, erkély, melyek a kertre vagy tengerre néznek. Meghatározott számú economy (spar) szobák állnak rendelkezésre.

ALL INCLUSIVE
Reggeli, ebéd és vacsora svédasztalos rendszerben, késői reggeli, délutáni kávé és tea süteményekkel, helyi alkoholos és alkoholmentes italok a medence- és strandbárban 10 órától naplementéig, a többi bárban 24 óráig. Italok a disco-ban 24 óra után térítés ellenében.





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások