Ciprus, Protaras: Golden Coast Beach Hotel 5*, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
390085
Utolsó frissítés:
2024.07.15. (H)
8 nap/7 éj
541 271 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A 228 szobával rendelkező felújított szálloda kb. 65 km-re található Larnaca repülőterétől,Protaras üdülőhelyen, közvetlenül a tengerparton. A városközpont kb. 6 km-re helyezkedik el. A napágyak, napernyők térítésmentesen vehetők igénybe a medencénél és a tengerparton.
A szállodában 24 órás recepció, orvosi ügyelet, autóbérlés, fodrászat, mosoda, ajándékbolt,központiétterem,bárok,a`lacarteéttermek állnak rendelkezésre. A szórakozásrólkültéri medence, gyerekmedence, konditerem, jakuzzi, szauna, gőzfürdő, hidromasszázs, hidroterápia, masszázsok és kezelések, beltéri medence, vízisportolási lehetőség, búvárkodás, teniszpálya (megvilágítással), squash-pálya, strandröpladba gondoskodik.
Egyes szolgáltatások térítés ellenében vehetők igénybe!A szálloda közösségi helyeiben és a szobákban wireless internetezésre ingyenesen van lehetőség.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.

AYIA NAPA kb. 60 km-re, keletre helyezkedik el a larnaca-i nemzetközi repülőtértől Ciprus talán legfelkapottabb turistaközpontja. 2013 óta a város megkettőzött erővel dolgozik azon, hogy a Földközi-tenger térségének legjobb és legkozmopolitább nyaralóhelye legyen. Folyamatosan épülő és megújuló hotelek és apartmanok, éttermek, bárok, éjszakai klubok és szórakozóhelyek ölelik körbe a sziget talán legnépszerűbb és legszebb partszakaszát, a fiatalok által méltán kedvelt Nissi Beach-et. 2010 óta itt rendezik meg az Ayia Napa Ifjúsági Fesztivált, amely az évek alatt nemzetközi fesztivállá nőtte ki magát. Sok neves görög és külföldi együttes és előadó lép fel a több tízezres tömeg előtt a három napos rendezvény alatt, koncertezett már itt a Nightstalker és a Sabaton is.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely 07:00-22:00 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközben snackek meghatározott időkben. A bárokban (10:00-23:00 között) és a főétkezéseknél a helyialkoholosés alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók, a prémium és import alkoholos italok térítés ellenében fogyaszthatók. Fogyasztás az a`la carteéttermekben (görög, olasz), bárokban import ital és snack fogyasztása,frissenfacsartgyümölcslevek és vízipipa használat térítés ellenében áll rendelkezésre.
All inclusive Plus ellátás,mely 07:00-22:00 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora, késői érkezőknek vacsora 22:00-06:00 között a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközben snackek 10:00 és 18:00 között folyamatosan.
Bárokban helyi és egyes import alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók.
Tartózkodás alatt egyszeri alkalommal térítésmentesen lehet étkezni azMammaLeoneolasz á la carte étteremben (csak vacsora alkalmával), előzetes foglalás azonban szükséges, ezen felül több alkalommal kedvezményes áron lehetséges (szabad hely függvényében).
Tartózkodás alatt naponta egy alkalommal ingyenesen lehet étkezni a görög a`la carte étteremben (csak ebéd alkalmával és előzetes foglalás szükséges.
Bárokban snack fogyasztás kedvezményes áron lehetséges. Prémium italfogyasztás (Johnie Walker, prémium pezsgő) térítés ellenében áll rendelkezésre.
További plusz szolgáltatások:
- gyermekeknek milk shake, fagylalt és snack ételek napközben folyamatosan
- érkezéskor a szobában 1 üvegbor és gyümölcstál bekészítés a szobában
- Minibár érkezéskor (1 alkalommal) feltöltve
A minibár érkezéskor vízzel van feltöltve. (kérés esetén újratöltik)
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitva tartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
tengerparti bár, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, csomagmegőrző, külső medence, medence bár, központi étterem, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, pénzváltó, fodrászat, mosoda, kerékpár bérlés, szobaszerviz, üzletek,

Szórakozás
aerobik, animációs műsorok, íjászat, strandröplabda, biliárd, boccia, esti showműsorok, fitneszterem, élő zene, mini foci, asztalitenisz, teniszfelszerelés, teniszpálya világítás, teniszpálya, vízilabda, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
belső medence, jakuzzi, masszázs, szauna, wellness / spa központ, gőzfürdő,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekfelügyelet, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, minidiszkó, játszótér,








 
Töltődik a foglalási lap
Ciprus utazás, nyaralás Protaras utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások