Ciprus, Protaras: Crystal Springs Beach Hotel 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
430892
Utolsó frissítés:
2024.09.03. (K)
8 nap/7 éj
526 124 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Hasznos információk

A szálloda területén elérhető szolgáltatások:- Felújított teniszpálya és teniszfelszerelés
- strandröplabdapálya
- asztalitenisz
- darts
- kerékpárkölcsönzés
- felnőtt és gyermekmedence
- jacuzzi
- gyermekklub
- játszótér
- animáció
- fitneszközpont
- spa központ}

Szobák

Superior szoba oldalról tengerre néző

Tágas Superior Side Sea View szobáink modernek és frissek, saját fürdőszobával és erkéllyel, minihűtővel, hajszárítóval, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, közvetlen telefonhívással, plazma TV-vel, széffel, zenecsatornával és ingyenes Wi-Fi-vel.Átlagos terület: 23 négyzetméter.
Ágytípus: Kétágyas / King-size
Max: 3Superior szoba Tengerre néző

A nyugodt oázis, a szellős Superior tengerre néző szoba modern bútorokkal és friss, nyugtató színekkel van berendezve, amelyek a végső kikapcsolódás érzését idézik elő. Lépjen ki a saját erkélyére, és merüljön el a tengerre nyíló panorámában, ameddig a szem ellát. A Superior Sea View Room légkondicionálóval, műholdas TV-vel és ingyenes luxus piperecikkekkel várja a vendégeket.

Átlagos terület: 23 négyzetméter.
Ágytípus: Kétágyas / King-size
Vendégek: A vendégek számára: 3

}

Szállás leírás

A trópusi kertek buja oázisában, amely egy exkluzív homokos öbölbe vezet, a díjnyertes Crystal Springs Beach Hotel olyan meleg vendégszeretettel fogadja vendégeit, mint a mediterrán nap sugarai. A szálloda kiváltságos elhelyezkedése Ciprus egyik legszebb részén, a népszerű üdülőváros, Protaras szélén, lélegzetelállító kilátást kínál nyugodt környezetben.}

Tengerpart

A szálloda a tengerparton, a homokos strand és egy hangulatos öböl mellett található.}

Tipp

A szálloda ideális azok számára, akik pihentető nyaralást keresnek a tengerparton, homokos stranddal, valamint azok számára, akik szeretnék megismerni egy hagyományos ciprusi falu világát. A szálloda saját parkosított kertje egészen a homokos tengerpartig terjed. Ideális nyaralók, párok és családok számára.}

Transzfer

Felhívjuk a figyelmet, hogy a feltüntetett csomagárak nem tartalmazzák a transzfert a repülőtértől a szálláshelyig és vissza. Transzfer külön díj ellenében kérhető.

Utazási információ

Repülés Wizzair vagy Ryanair menetrend szerinti járatával, Budapest vagy Debrecen indulással dátumtól függően.Poggyász kapacitás:Utasonként (2 éves kor felett) 1 db fedélzetre vihető kézipoggyász, a légitársaság szabályzata szerint.*A repülőjegy ára a legkedvezőbb repülőjegyre vonatkozik,amelynem tartalmazza a poggyászt, csak a kézipoggyászt.Amennyiben 20 kg-os feladott poggyász igényük van, kérjük vegyék fel irodánkkal a kapcsolatot, annak díjszabásaival kapcsolatban kollégáink tudnánk bővebb információt adni.

Felhívjuk figyelmüket, hogy menetrend-szerinti járat esetén a foglalás lemondása a speciális általános szerződési feltételeink szerint történik.
}

Általános információk

Magyar állampolgároknak NEM kell vízum ahhoz, hogy legfeljebb 90 napig tartózkodjanak Cipruson.https://mfa.gov.cy/no-visa-requirement.html}

Étkezési rend

Salamina étterem
A szálloda fő étterme, a Salamina étterem nemzetközi ételeket és helyi specialitásokat kínáló bőséges svédasztalt kínál, beleértve a vegetáriánus ételeket is. A vendégek élvezhetik a Salamina étteremben esténként rendszeresen megrendezésre kerülő gasztronómiai tematikus esteket is. Ezek az ázsiai vagy latin-amerikai estektől kezdve az olyan estékig terjednek, ahol egy adott étel kerül bemutatásra, mint például a halak estje, a grillezés estje, vagy akár az élő hagyományos sushi készítés.

Basilikos étterem
Mi lehetne jobb módja egy autentikus mediterrán meze elfogyasztásának, mint a tiszta kék tengerre tekintve? A Basilikos étterem gyönyörű kilátást kínál a tengerre, hogy kiegészítse ciprusi és görög meze ételeit - húsból, halból, hüvelyesekből és zöldségekből álló apró fogásokat, amelyeket gondosan, helyi, szezonális alapanyagokból készítenek. A vendégek különböző ízeket kóstolhatnak, amelyek szigetünk történelmét tükrözik, kortárs, elegáns díszítésekkel, amelyek egyszerűen csak úgy áradnak az ízektől.

Tefkros bár
Élvezze a vacsora előtti italt a romantikus este bevezetéseként, vagy kezdje a bemelegítést, mielőtt elindulna egy éjszakai városnézésre a Tefkros bárban. Barátságos bárszemélyzetünk mindig mosolyogva keveri össze kedvenc italát, és szívesen ad néhány tippet, hogy hová érdemes menni egy éjszakai városnézésre.Yialos medence bár
Azoknak a vendégeknek, akiknek az ideális nyaralási tevékenység az, hogy a medence mellett maradjanak, és minél tovább élvezzék a napsütést, nincs más választásuk, mint a Yialos Pool Bar. A szálloda fő medencéje mellett található étterem ízletes könnyű ételeket, grillezett ételeket, salátákat és rágcsálnivalókat kínál, amelyek mindegyike frissen, rendelésre készül, és az aranyszínű tengerpart hátterében tálalják. A vendégek hideg és meleg italok, alkoholos italok és koktélok közül is választhatnak a medencében töltött időhöz.


}









 
Töltődik a foglalási lap
Ciprus utazás, nyaralás Protaras utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások