Bulgária, Sunny beach: Planeta 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
413543
Utolsó frissítés:
2024.06.18. (K)
5 nap/4 éj
224 801 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FEKVÉS:
A tengerparttól kb. 70 m-re, az üdülőhely központjától pedig kb. 50 m-re található Planeta Hotel változatos kikapcsolódási lehetőségeket, pihenést és szórakozást kínál.

ELHELYEZÉS:
2006-ban épült, utolsó felújítás 2020-ben volt, 10 emelet, 8 lift és 400 egység (köztük 6 mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba) található a szállodában. A szobákban széf használható. Minden szoba rendelkezik központi légkondicionálóval, műholdas TV-vel, telefonnal, hűtőszekrénnyel, széffel (ingyenes), fürdőszobával, zuhanyzóval, káddal, törölközőkkel, hajszárítóval, ingyenes internet-hozzáférés, asztallal és székekkel berendezett erkéllyel.

Double deluxe - 40 m2. Két különálló ággyal és a pótággyal, egy kihúzható kanapéval felszerelt.
Double superior- 45 m2 Két különálló ágy és kihúzható kanapé és fotel van a szobában.
Quad superior - 45 m2, 4 különálló ágy vagy 2 franciaágy van a szobában.
Family Suite - 80 m2 Franciaágy és normál ágyak, kihúzható kanapé és fotel, FS két különálló szobával, összekötő ajtóval és két fürdőszobával berendezett.

ÉTEL ÉS ITAL:
A szálloda kizárólag all inclusive ellátással foglalható. A reggeli ( Frissen sült péksütemények és croissant, pillanatnyilag elkészített omlettek, tojás és palacsinta, hideg és meleg kolbászok és sajtok választéka, egészséges ételek büféje, friss gyümölcsök ), az ebéd ( friss salátákkal, hideg és meleg levesekkel, különféle meleg ételek, Show-konyha, baba- és gyermekétkeztetés, frissen sült kenyér, desszertbár, szezonális gyümölcsök) és vacsora ( Saláták, előételek, meleg ételek gazdag választéka, show-cooking, barbeque, olasz büfé, gyermekbüfé, egészséges ételek udvara, válogatott desszertek, friss gyümölcsök) is a főétteremben büfé jelleggel kerül felszolgálásra. Délután a Snack étteremben frissen készített pizza, klubszendvicsek, meleg előételek és sütemények várják a vendégeket. Ezenfelül a Pool bárban és a Sky Bárban különböző finomságokat kínálnak. Üdítőitalok, sör, helyi alkoholos italok, fehér-, rozé- és vörösbor, alkoholmentes és alkoholos koktélok,
meleg italok (tea, kávé, tej, cappuccino, kakaó) tartoznak bele az all inclusive ellátásba.

SPORT ÉS SZABADIDŐ:
Egy aqua park a felnőtteknek és gyermekeknek is kikapcsolódást kínál. Ingyenes napágyak és napernyők a medencéknél, szauna, fitnesz, medence röplabda, zumba, aerobic, stretching, vízi torna, asztalitenisz, darts, sakk és kártya használható. A gyerekeket animációs program (01.06. - 15.09.) angol, orosz, német és bolgár nyelven, gyermekklub (4-12 éves korig), gyermekdiszkó, tematikus nappali játékok és játszótér várja. Esti szórakoztató műsorokat mutatnak be. Felár ellenében Sppa kezelések, biliérd és számítógépes játékok vehetők igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ:
Recepció széfekkel, pénzváltó, ingyenes Wifi, parkolás (felár ellenében), konferenciaterem (60, 90 és 350 férőhelyes), autóbérlés, mosoda és internetsarok (térítés ellenében) áll rendelkezésre. Háziállatok nem engedélyezettek. Gyerekágyak (ingyenes) és gyerekszékek az étteremben kérhetők.

Egyéni utazási csomag részleteiFigyelem!Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes azUtazási Szerződés kiegészítéseis!A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

Az árak tartalmazzák:szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZ Priorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55Ă—40Ă—23 cm és 1 db 40Ă—30Ă—20 cm), fix ülőhelyet éstranszfert.

Az árak NEM tartalmazzák:magyar nyelvű képviseletet, feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 36.000 Ft/fő/retúr, 20 kg-os poggyász kb. 55.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig),útlemondási biztosítást, BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól),reptéri parkolást (12 720 Ft/hét/autó).

Figyelem! 10 fő feletti foglalás eseténaz áraklekérésre vannak, mivel a légitársaság felárat számolhat fel.

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Bulgária utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások