Bulgária, Sunny beach: Nevis Resort 1*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
1*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
429476
Utolsó frissítés:
2024.08.31. (Szo)
4 nap/3 éj
345 664 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FEKVÉS:
Nevis Resort egy újonnan épült szálloda, amely Napospart északi partján található, kb. 500 méterre a strandtól és kb. 1 km-re a központtól. Saját szállodai strand ingyenes menetrend szerinti transzferrel vehető igénybe.

ELHELYEZÉS:
2017-ben épült, 6 épület, 5 emelet, 10 lift és 328 szoba található a szállodában.

Double Promo - (kb. 20m2) max 2+1inf, erkély vagy zárt terasz, King-size ágy, légkondicionálás, zuhanyzó, WC, tea- és kávéfőző, széf, mini hűtőszekrény, kábel TV, hajszárító, hajszárító van a szobában.

Double Large Promo - (kb. 27m2)max 3 ad + 1 inf, utcai kilátás, erkély vagy zárt terasz, King-size ágy, 1 kanapé a hálószobában, légkondicionálás, zuhanyzó, WC, tea- és kávéfőző, széf, mini hűtőszekrény, kábel TV, hajszárító van a szobában.

1 Bedroom Suite (2+2) - (kb. 48-52m2) max. férőhely 3ad+1ch + vagy 4ad + inf., Erkély vagy zárt terasz, Kétágyas hálószoba, King-size ágy, 1 kétszemélyes kanapéágy a társalgóban, társalgó, légkondicionálás, külön fürdőszoba, zuhanyzó, WC, tea- és kávéfőző berendezés, széf, mini hűtőszekrény, kábel TV, hajszárító van a szobában.

ÉTEL ÉS ITAL:
A szálloda kizárólag all inclusive ellátással foglalható. 1 főétterem (büfé); 2 a-la-carte étterem (Taverna, Green&Grill), Snack bár; kávézó, lobby bár és szórakoztató bár kínál kulináris élvezeteket.

SPORT ÉS SZABADIDŐ:
3 kültéri medence, Splash park 3 vízicsúszdával, ingyenesen napágyak és napernyők a medencénél, medencetörölközők, szauna, gőzfürdő, animáció, fitneszklub, foci- és kosárlabdapálya, strandröplabda és darts használható. Térítés ellenében szépségszalon asztalitenisz, teniszpálya, minigolf , biliárd, kerékpárok, SPA, masszázs és jacuzzi.áll rendelkezésre. A gyerekeket animáció, gyermek aquapark, gyermekszoba, játszótér és tini lounge várja. A felnőttek sportolhatnak a jóga teraszon és az edzőteremben. Este különböző műsorok kerülnek bemutatásra.

EGYÉB INFORMÁCIÓ:
24 órás recepció, 3 konferenciaterem, parkoló, mini market, mosoda és vasalás és ingyenes Wifi áll rendelkezésre. Egyes szolgáltatásokért felárat kell fizetni. Ingyenes gyerekágyat és gyerekszéket biztosítanak. Háziállatok nem engedélyezettek.



Egyéni utazási csomag részleteiFigyelem!Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes azUtazási Szerződés kiegészítéseis!A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

Az árak tartalmazzák:szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZ Priorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55Ă—40Ă—23 cm és 1 db 40Ă—30Ă—20 cm), fix ülőhelyet éstranszfert.

Az árak NEM tartalmazzák:magyar nyelvű képviseletet, feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 36.000 Ft/fő/retúr, 20 kg-os poggyász kb. 55.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig),útlemondási biztosítást, BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól),reptéri parkolást (12 720 Ft/hét/autó).

Figyelem! 10 fő feletti foglalás eseténaz áraklekérésre vannak, mivel a légitársaság felárat számolhat fel.

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Bulgária utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások