Bulgária, Sunny beach: Mpm Kalina Garden 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
önellátás
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
428762
Utolsó frissítés:
2024.06.18. (K)
5 nap/4 éj
244 170 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FEKVÉS
A hotel a burgaszi repülőtértől kb. 30 km-re, Napospart központjától pedig kb. 500 méterre helyezkedik el. A nyilvános homokos tengerparttól kb. 300 méterre fekszik.

ELHELYEZÉS
316 szobájának mindegyike légkondicionálóval, telefonnal, Tv-vel, WIFI-vel, mini hűtővel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, terasszal felszerelt. Babaágyat előzetes lekérés esetén biztosítanak.

Double Twin Standard Room: kb. 30 m2 alapterületű szoba kertre, medencére vagy városra néző kilátással

ÉTEL ÉS ITAL
Prémium all inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büféjellegű reggelit, ebédet, vacsorát, valamint különböző snackételek, jégkrém, sütemény, hamburger, pizza, tea, kávé, helyi és import alkoholos- és alkoholmentes italok fogyasztását. A hotelben egy snack bár és egy lobbi bár található. Diétás menüt előzetes lekérés esetén biztosítanak.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri medence elkülönített gyermekrésszel, szabadtéri fitneszterem, aerobik, játszótér, asztalitenisz, minigolf áll rendelkezésre. Térítés ellenében masszázs, különböző kezelések és vízi sportok vehetők igénybe. A gyerekeket miniklub (4-12 éves korig) és minidiszkó, a felnőtteket pedig esténként különböző szórakoztató programok várják.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Mosoda, recepción bérelhető széf, üzlet, parkoló bővíti a szolgáltatások körét. A WIFI a szobákban és a közös helyiségekben ingyenesen érhető el. A napernyők és napágyak a medencénél ingyenesen, míg a tengerparton térítés ellenében használhatók.

A szálloda weboldala: https://mpmhotels.bg/hotel/hotel-kalina-garden/

Egyéni utazási csomag részleteiFigyelem!Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes azUtazási Szerződés kiegészítéseis!A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

Az árak tartalmazzák:szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZ Priorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55Ă—40Ă—23 cm és 1 db 40Ă—30Ă—20 cm), fix ülőhelyet éstranszfert.

Az árak NEM tartalmazzák:magyar nyelvű képviseletet, feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 36.000 Ft/fő/retúr, 20 kg-os poggyász kb. 55.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig),útlemondási biztosítást, BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól),reptéri parkolást (12 720 Ft/hét/autó).

Figyelem! 10 fő feletti foglalás eseténaz áraklekérésre vannak, mivel a légitársaság felárat számolhat fel.

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Bulgária utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások