Bulgária, Sunny beach: Imperial Palace 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
413545
Utolsó frissítés:
2024.06.25. (K)
5 nap/4 éj
285 085 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FEKVÉS:
Az Imperial Palace egy tengerparti szálloda, amely Napospart északi részén található, kb. 3 km-re az üdülőhely központjától, kb. 10 m-re a buszmegállótól, kb. 35 km-re Burgasz repülőterétől. 1 mozgáskorlátozottak számára alkalmas szoba található.

ELHELYEZÉS:
Épült 2003-ban, utolsó felújítás 2022-ben volt, 9 emelet és 4 lift található a szállodában. Minden szobában légkondicionáló, Wifi (ingyenes), WC, fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal, hajszárító, telefon, síkképernyős TV, mini hűtőszekrény, széf (térítés ellenében) áll rendelkezésre.

DBL Standard Park/Sea: erkély, kertre/tengerre néző, kb. 25-35m2 szoba.
Studio Sea View: erkély, kb. 40m2 szoba.
Superior Park: erkély, kb. 25-35m2

ÉTEL ÉS ITAL:
A szálloda all inclusive vagy all inclusive pluss ellátással foglalható. A reggeli büfé - standard svédasztal, meleg és hideg ételek, sebtében készített alkoholmentes és meleg italok. Az ebéd büfé - standard büféasztal, hideg és meleg ételek, desszertek, alkoholmentes, alacsony alkoholtartalmú és meleg italok. A vacsora büfé - standard büféasztal, hideg és meleg ételek, desszertek, szörpölt alkoholmentes és alacsony alkoholtartalmú italok. Hetente 1 tematikus est pl. Bolgár nemzeti konyha.
Napközben snackek fogyaszthatók a Safari lobby bárban, pool bárban, Viktoria Snack bárban vagy az Irish bárban.

SPORT ÉS SZABADIDŐ:
Ingyenesen használható a szabadtéri medence, a napozóágyak és napernyők a medencénél (szabad helyek függvényében), animáció és az aerobic, térítés ellenében gőzfürdő, törökfürdő, szauna, SPA központ, masszázs, szépségszalon, vízi sportok és medencetörölközők (kaució ellenében). Gyerekrészleg a medencében, gyerekmenü (felár ellenében, kérésre) és játszótér várja a gyerekeket.

EGYÉB INFORMÁCIÓ:
Recepció, csomagmegőrző, pénzváltó, ingyenes Wifi a közös helyiségekben, mosoda, autókölcsönzés, kerékpárkölcsönzés, üzletek és fodrászat áll rendelkezésre. Háziállatok nem engedélyezettek. Gyermekágy ingyenes, kérésre, a rendelkezésre állás függvényében igényelhető.

Egyéni utazási csomag részleteiFigyelem!Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes azUtazási Szerződés kiegészítéseis!A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

Az árak tartalmazzák:szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZ Priorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55Ă—40Ă—23 cm és 1 db 40Ă—30Ă—20 cm), fix ülőhelyet éstranszfert.

Az árak NEM tartalmazzák:magyar nyelvű képviseletet, feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 36.000 Ft/fő/retúr, 20 kg-os poggyász kb. 55.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig),útlemondási biztosítást, BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól),reptéri parkolást (12 720 Ft/hét/autó).

Figyelem! 10 fő feletti foglalás eseténaz áraklekérésre vannak, mivel a légitársaság felárat számolhat fel.

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Bulgária utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások