Bulgária, Sunny beach: Alba 4*, all inclusive, 11-12 nap

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
429473
Utolsó frissítés:
2024.09.14. (Szo)
11 nap/10 éj
350 528 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FEKVÉS:
A központi sétányon, a strandtól kb. 100 méterre található Alba Hotel remek helyen, a Napospart szívében helyezkedik el. A szálloda közelében bárok, éttermek és látnivalók találhatók.

ELHELYEZÉS:
Minden szoba központi légkondicionálóval, hűtőszekrénnyel, szobai széffel (napi 6 BGN fizetendő), kis asztallal, műholdas TV-vel, telefonnal, fürdőszobával, káddal és zuhanyzóval, hajszárítóval, erkéllyel, műanyag székekkel és asztallal rendelkezik.
Az apartmanokban hálószoba franciaággyal, nappali TV-vel és ülősarokkal, valamint 2. WC-vel, fürdőszoba káddal, telefon, ingyenes Wifi, hűtőszekrény, erkély asztallal és székekkel, vízforraló a recepción kérésre.

Double Economy:
Parkra/utcára néző (max. 2+0) - a standardnál kisebb; kb. 24 m2; kis francia erkélyes erkéllyel vagy az 1. vagy 2. emeleten, két ággyal felszerelt.
Kétágyas szobák parkra vagy tengerre néző (max 2+2,3+1) - 2 normál ágy (100x200), egy kihúzható karosszék, amely 1. pótágyként szolgál, elegendő hely a 2. pótágynak, ha szükséges, hogy elhelyezzék. A második pótágy egy összecsukható ágy.

Double Room
Superior parkra vagy tengerre néző (max. 2+2, 3+1) kb. 28 m2 - 2 normál ágy, egy kihúzható kanapé, amely 1. pótágyként használható, szükség esetén elegendő hely a 2. pótágynak. A második pótágy egy összecsukható ágy. Minden pótágy mérete 70/185 cm.

Double Deluxe
Parkra/tengerre néző - 2019-ben felújított, (max.2+2,3+1) kb.28 nm, 2 normál ágy(100x200 nm)- magas színvonalú matracok, 1 kihúzható kanapé 80/205 nm, amelyet első pótágyként használnak és felnőttnek is alkalmas. Ha szükséges, egy második pótágy található, amely egy összecsukható ágy.

Apartman Sea/ Park
Kb. 65 nm (max.2+2/3+1/4+0) - 1 hálószobás apartman nappalival, ajtóval összekötve. A hálószobában egy franciaágy (200/200cm), a nappaliban ülősarok TV-vel. Van egy kihúzható kanapé, amely első pótágyként használható (150/185 cm.). Szükség esetén egy második pótágy (összecsukható ágy 75/185 cm.) található a nappaliban.

ÉTEL ÉS ITAL:
A szálloda kizárólag all inclusive ellátással foglalható.
"La Casa" főétterem svédasztalos önkiszolgálással szolgál: reggeli, ebéd, vacsora. *őétterem La Casa: büfé, saláták, előételek, meleg ételek, show cooking, gyermekbüfé, egészséges ételek büféje, válogatott desszertek, friss gyümölcsök széles választékával. Légkondicionált nem dohányzó terem is található.Tematikus estek hetente háromszor. Van egy snack étterem, ahol késői reggeli, könnyű ebéd, uzsonna és fagylaltfogyasztható. A Corso Piave a medence szintjén található, egész nap nyitva tartó, laza étterem, amely pizzát, hamburgert, hot dogot, szendvicseket, süteményeket és péksüteményeket kínál a vendégeknek. A Pool Bar Morreta-ban alkoholmentes és alkoholos italok, tea, kávé, üdítők, csapolt sör és bor. A Vivaro lobby bárban is különböző finomságok várják a vendégeket.

SPORT ÉS SZABADIDŐ:
A Hotel Alba 2 medencével rendelkezik, gyermekrészleggel és 2 gyermekcsúszdával.
A medencék körül napozóágyak, napernyők és törölközők állnak rendelkezésre / letét 20 EUR a recepción /.1 játszótér, miniklub (4-13 éves korig), gyermekanimáció, gyermekzsúrok és műsorok várják a gyerekeket. Térítés mentesen vízi torna, asztalitenisz, strandröplabda, vízilabda, fitneszterem, sportjátszótér, darts, animáció és esti szórakoztató programok állnak rendelkezésre. Térítés ellenében masszázs, kerékpárkölcsönzés, fodrászat és szépségszalon, vízi sportok a tengerparton vehető igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ:
Recepció, pénzváltó, orvosi ügyelet 24 órában, autóbérlés, vegytisztítás, kerékpárkölcsönzés, ingyenes WI FI az egész komplexumban, parkolás - Őrizetlen, fizetős parkoló, korlátozott parkolóhelyekkel, ha a parkolókapacitás betelik, az ügyfeleknek egy másik parkolóhelyet kínálunk - teljes biztonsággal, azonos áron és a szálloda közelében - áll rendelkezésre. Etetőszéket és gyerekágyat tudnak biztosítani. Háziállat a szállodában nem megengedett.





Egyéni utazási csomag részleteiFigyelem!Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes azUtazási Szerződés kiegészítéseis!A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

Az árak tartalmazzák:szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZ Priorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55Ă—40Ă—23 cm és 1 db 40Ă—30Ă—20 cm), fix ülőhelyet éstranszfert.

Az árak NEM tartalmazzák:magyar nyelvű képviseletet, feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 36.000 Ft/fő/retúr, 20 kg-os poggyász kb. 55.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig),útlemondási biztosítást, BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól),reptéri parkolást (12 720 Ft/hét/autó).

Figyelem! 10 fő feletti foglalás eseténaz áraklekérésre vannak, mivel a légitársaság felárat számolhat fel.

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Bulgária utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások