Maldív-szigetek: Adaaran Select Hudhuranfushi 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
427134
Utolsó frissítés:
2024.05.19. (V)
10 nap/7 éj
989 625 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Felejthetetlen nyaralási élmény a Maldív-szigetek trópusi paradicsomában, virágzó növényzettel és érintetlen vizekkel körülvéve a `szörfszigeten”, amely igazi kikapcsolódás a lélek számára.



A sziget a North Male Atollon található a nemzetközi repülőtértől 21 km-re. A transzfer gyorshajóval kb. 30 perc. Az all inclusive alapellátás miatt népszerű az utasok körében. A 197 szobával rendelkező szállodában lehetőség van többek között víz feletti villát is foglalni.

Szoba felszereltsége (Beach villa): A pálmalevéllel fedett bungalók közvetlenül a parton találhatók, teraszukon kerti bútorral. A kényelmes, modern stílusú szobák légkondicionáltak, felszereltségükhöz tartozik a tea/kávéfőző, TV, telefon, minibár, széf, a fürdőszobában zuhanyzó, hajszárító.

Ellátás: All inclusive plus

Szolgáltatások, sport és kirándulások: éttermek, bárok, Spa központ, nyugágyak és napernyők, edzőterem, jóga, medence (kis méretű), gyerekmedence, gyerekklub, búvárkodás, szörfözés, sznorkelezés, vízisí, horgászat, tengeralattjáró túra,asztalitenisz, tollaslabda, strandröplabda, teniszlabda, squash, futball, kirándulás és Málé városnézés, banánkert túra és bioételek főzési bemutatója friss mojitóval, naplemente fotózás hajókázással.

Részvételi díjakat a repülőjegy árának változása befolyásolhatja!
Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!

[VIDEO]



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!




 
Töltődik a foglalási lap
Maldív-szigetek utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások