Törökország, Alanya: Kleopatra Beach Hotel 4*, all inclusive, debreceni indulással

3.1pont - 8 értékelés   
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
324607
Utolsó frissítés:
2024.08.31. (Szo)
8 nap/7 éj
290 060 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Szolgáltatások
2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 2 gyermekmedence csúszda, étterem, bárok, esti animációs programok és show-műsorok (heti 2 alkalommal), törökfürdő, fitneszterem, asztalitenisz, darts, strandröplabda, tv-szoba. A hotelt csak a tengerparti út választja el saját, homokos-aprókavicsos strandjától, ahol a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe. Térítés ellenében: törökfürdő szolgáltatásai, szauna, masszázs, peeling, internetsarok, biliárd, vízi sportok, orvosi ellátás, mosoda.

Elhelyezés
Kétágyas, pótágyazható szobákban, melyek mindegyike rendelkezik egyénileg szabályozható légkondicionálóval, műholdas tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, bérelhető széffel és minibárral, valamint erkéllyel.

Ellátás
all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, snackek, kávé és sütemények, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-23:00 között). Térítés ellenében: import italok, frissen facsart gyümölcslevek, török kávé, fagylalt, fogyasztás a minibárból, fogyasztás a strandon, szobaszerviz, a`la carte ebéd és vacsora a snack bárban vagy a parton.









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Alanya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások