Törökország, Alanya: Delphin Deluxe Resort Hotel 5*, ultra all inclusive, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
323656
Utolsó frissítés:
2024.09.07. (Szo)
8 nap/7 éj
553 725 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A híres Delphin szállodalánc 498 szobás, 2001-ben épült tagja 50.000 nm-en, az antalyai repülőtértől 90 km-re, Alanyától és Sidétől pedig 32 km-re fekszik közvetlenül saját, homokos-aprókavicsos strandján. A csodás, pálmafákkal övezett kertben fekvő, 5 csillagos hotel minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal várja az odautazókat. A szálloda kiemelt figyelmet fordít a gyermekek szórakoztatására: csúszdaparkkal, minivasúttal, mini vidámparkkal és miniklubbal várja a kisgyermekes családokat. Engedje el magát a hotel kertjében lévő egyik baldachinos ágyban, vagy élvezze a török, a kínai, a japán vagy az olasz ízeket az egyik a`la carte étteremben. Ha pedig aktív pihenésre vágyik, a szálloda animátorai biztosítják a tökéletes időtöltést, számos sport- és szórakoztató program keretében. Családoknak, pároknak és baráti társaságoknak is ideális választás!

Szolgáltatások
3 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 2 gyermekmedence, relax medence (15 éves kor felett), 4 csúszda, beltéri felnőtt és gyermekmedence, miniklub (4-12 éves korig), játszótér, vidámpark, minimozi, minidiszkó, 8 étterem, 12 bár, széleskörű nappali és esti animációs programok, diszkó, alkalmanként élő zene, fitneszterem, aerobik, vízi torna, Step, vízilabda, strandröplabda, darts, asztalitenisz, 2 teniszpálya világítással (előzetes foglalással), teniszfelszerelés (letét ellenében), törökfürdő, gőzfürdő, szauna, jakuzzi, WIFI a szobákban és a lobbyban. A szálloda saját strandján és a medencéknél a napernyők, a napozóágyak, matracok és a strandtörölközők ingyenesen használhatók. Térítés ellenében: Spa központ és a törökfürdő kezelései, különféle masszázsok, játékterem, biliárd, bowling, internetkávézó, vízi sportok, fodrászat, mosoda, üzletek, orvosi ellátás.

Elhelyezés
A szálloda 498 szobájának mindegyike rendelkezik telefonnal, hajszárítóval, központi légkondicionálóval, széffel, műholdas LCD tv-vel, minibárral és erkéllyel. A standard szobák 27 nm-esek, egy franciaággyal, egy egyszemélyes, továbbá egy kanapéággyal felszereltek, maximum 3 felnőtt + 1 gyermek helyezhető el bennük. A Családi szobák a szálloda 7-szintes melléképületében találhatóak, 43 nm alapterületűek, két hálószobával rendelkeznek.

Ellátás
Ultra all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, délutáni és éjféli (22:30-03:00) snackek, kávé/tea/sütemények, bizonyos időpontokban fagylalt, tantuni, gözleme, gofri és shake, 7 a`la carte étterem (török, hal, olasz, mediterrán, kínai, japán és mexikói; a tartózkodás alatt egy alkalommal, előzetes foglalással), minibár (üdítők, víz, sör, csokoládé és snack; naponta feltöltve), frissen facsart gyümölcslevek, bizonyos helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes italok (09:00-02:00 között). Térítés ellenében: bizonyos import italok, palackozott és prémiumitalok, szobaszerviz.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Alanya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások