Törökország, Alanya: Delphin Botanik Platinum Hotel 5*, all inclusive, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
377415
Utolsó frissítés:
2024.09.07. (Szo)
8 nap/7 éj
548 605 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Az alanyai régió egyik legmodernebb, 2014-ben megnyílt luxusszállodája a térség valódi ékköveként csillog az okurcalari partszakaszon. A magas minőségű szolgáltatásairól híres Delphin hotellánc tagjaként a hotel várja mindazon vendégeit, akik nem elégszenek meg a sztenderdekkel. Lenyűgöző, futurisztikus dizájn elemekkel dekorált belső terei, magas minőségű ellátása, egyedülálló koncepciója és kellemes környezete vonzza vissza évről évre vendégeit. A komplexum közvetlenül testvérszállodája, a Delphin Botanik Hotel mellett található, közös területükön mindkét szálloda vendégei használhatják az aquapark izgalmas csúszdáit, a sportpályákat, a gyermekeket pedig vidámpark is várja. Akik pedig egy kis nyugalomra vágynak, élvezhetik a Botanik Hotel gyönyörű, buja növényzettel tarkított kertjét. A szálloda az antalyai repülőtértől 90 km-re, Alanyától és Side-től egyaránt 32 km-re, Okurcalar településen fekszik, közvetlenül saját, homokos-aprókavicsos tengerpartján.

Szolgáltatások
Medence csúszdákkal, napernyőkkel és napozóágyakkal, 3 felnőtt és 2 gyermekmedence, relax medence (15 éves kor felett használható), aquapark 8 csúszdával és vidámpark a szomszédos Delphin Botanik Hotellel közösen, belső medence, 6 étterem, 4 bár, nappali és esti animációs programok, esti show-műsorok, diszkó, alkalmanként élő zene, miniklub (4-12 éves korig), minidiszkó, törökfürdő, szauna, gőzfürdő, fitneszterem, asztalitenisz, darts, strandröplabda, aerobik, vízi torna, Step, vízilabda, teniszpálya világítással (a szomszédos Delphin Botanik Hotellel közösen, előzetes foglalással), teniszfelszerelés (letét ellenében), WIFI a szobákban és a lobbyban. A medencéknél és a strandon a napernyők, napozóágyak, matracok és a strandtörölközők használata ingyenes. Térítés ellenében: Spa központ és a törökfürdő kezelései, masszázs, Kleopátra tejfürdő, jakuzzi, játékterem, biliárd, bowling, számítógépes játékok, internetkávézó, vízi sportok, mosoda, fodrászat, orvosi ellátás.

Elhelyezés
Az összesen 447, igényesen berendezett szoba mindegyike rendelkezik hajszárítóval, telefonnal, központi légkondicionálóval, minibárral, széffel, műholdas LCD tv-vel és erkéllyel. Külön kérésre vízforraló is biztosított. A Standard szobák 31 nm-esek, maximum 3 felnőtt + 1 gyermek helyezhető el bennük. A Családi szobák 43 nm-esek, kétlégterűek, egyik hálószobájukban franciaágy, a másikban 2 különálló ágy található, maximum kapacitásuk 4 felnőtt, felszereltségük megegyezik a standard szobákéval.

Ellátás
All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, délutáni és éjszakai (22:00-03:00 között) snackek, gözleme, tantuni, kumpir, gofri, délutáni kávé és sütemény, bizonyos helyi alkoholos és alkoholmentes italok (09:00-02:00 között), 5 a`la carte étterem (mexikói, görög, olasz, libanoni, távol-keleti; a tartózkodás ideje alatt egy alkalommal, előzetes foglalással), frissen facsart gyümölcslevek, minibár (üdítők, víz, sör, csokoládé és snack; naponta feltöltve). Térítés ellenében: egyéb étel- és italfogyasztás, import, palackozott és prémiumitalok.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Alanya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások