Törökország, Alanya: Delphin Botanik Hotel 5*, all inclusive

4.7pont - 2 értékelés   
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
437721
Utolsó frissítés:
2024.10.26. (Szo)
8 nap/7 éj
365 590 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A több épületből álló, 617 szobás, 90.000 nm-en elterülő, 1988-ban épült és 2007-ben teljesen felújított szálloda, nevéhez híven, egy botanikus kertben fekszik, a repülőtértől 90 km-re, Sidétől 30 km-re, Alanya városától pedig 32 km-re, közvetlenül a hosszú, homokos-aprókavicsos tengerpart mentén. A közeli városokba helyi buszjárattal (dolmus) vagy taxival könnyedén bejuthatunk. Ha itt nyaralunk, mindenképpen érdemes ellátogatni Sidébe, sétálni egyet az óváros hangulatos utcáin, vásárolgatni a bazári forgatagban. A Delphin szállodalánctól megszokott, magas színvonalú, 5 csillagos szálloda tökéletes választás mind kisgyermekes családoknak, mind pároknak és baráti társaságoknak egyaránt.

Szolgáltatások
3 nagy medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 3 gyermekmedence, aquapark medence, 8 csúszda, 8 bár, 7 étterem, nappali és esti animációs programok, esti show-műsorok, élő zene, miniklub (4-12 éves korig), játszótér, gyermekmozi, vidámpark diszkó, strandröplabda, aerobic, vízi torna, darts, törökfürdő, szauna, fitneszterem, teniszpálya (előzetes foglalással), asztalitenisz, mozi, wifi a lobbyban. A strandon napernyők, napozóágyak és strandtörölközők ingyenesen használhatók. Térítés ellenében: spa szolgáltatások, törökfürdő kezelései, masszázs, szépségszalon, fodrász, orvosi ellátás, biliárd, teniszfelszerelés és pályavilágítás, vízi sportok, játékterem, internetkávézó, üzletek, telefon, fax, mosoda. Elhelyezkedés: A 448 szoba mindegyike rendelkezik hajszárítóval, központi légkondicionálóval, telefonnal, minibárral, széffel, műholdas LCD tv-vel és erkéllyel. Vízforraló kérhető. A standard szobák 27 nm-esek. A családi szobák 54 nm alapterületűek, kétlégterűek, két tv-vel, egy minibárral és egy fürdőszobával rendelkeznek. Ellátás: All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, délutáni és éjféli snackek, gofri, kávé és sütemény, snackek a parton, minden helyi alkoholos és alkoholmentes ital (08:00-01:00 között), 6 a`la carte étterem (török, olasz, kínai, japán, sushi és hal; mindegyikük egy alkalommal, előzetes foglalással, a szabad kapacitás függvényében), frissen facsart gyümölcslevek és teák a Vitamin bárban, minibár naponta üdítővel, vízzel, sörrel , csokoládéval és snackkel feltöltve, Térítés ellenében: import és palackozott italok.

Ellátás
All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, délutáni és éjféli snackek, gofri, kávé és sütemény, snackek a parton, minden helyi alkoholos és alkoholmentes ital (08:00-01:00 között), 6 a`la carte étterem (török, olasz, kínai, japán, sushi és hal; mindegyikük egy alkalommal, előzetes foglalással, a szabad kapacitás függvényében), frissen facsart gyümölcslevek és teák a Vitamin bárban, minibár naponta üdítővel, vízzel, sörrel , csokoládéval és snackkel feltöltve, Térítés ellenében: import és palackozott italok.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Alanya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások