Törökország, Alanya: Azura Deluxe Resort & Spa Hotel 5*, ultra all inclusive, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
324604
Utolsó frissítés:
2024.06.15. (Szo)
8 nap/7 éj
460 205 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A 2015 májusában megnyílt Azura Deluxe Hotel a Török Riviéra alanyai régiójának egyik ikonikus épülete; magasló aranyszínű szobrai már messziről lenyűgözik, modern, pezsdítő színvilágban pompázó belső terei újfent ámulatba ejtik az ide utazót. Fordítson hátat néhány napra a rohanó hétköznapoknak és élvezze a török vendégszeretetet ebben a csodás szállodában! Az 5 csillagos hotel az antalyai repülőtértől 98 km-re, Alanyától 22 km-re, Incekum üdülőhelyen terül el közvetlenül homokos-kavicsos strandján. A tengerben kisebb-nagyobb kövek és sziklák előfordulhatnak, ezért fürdőcipő használata javasolt. A környező városokba és Alanya központjába taxival vagy dolmussal könnyedén bejuthatunk.

Szolgáltatások
Medence napernyőkkel és napozóágyakkal, gyermekmedence, belső medence gyermekrésszel, 3 csúszda, 3 bár, nappali és esti animációs programok, show-műsorok, alkalmanként élő zene, tematikus partik, diszkó, miniklub (4-12 éves korig), játszótér, játszószoba, minimozi, minidiszkó, fitneszterem, törökfürdő, gőzfürdő, szauna, asztalitenisz, darts, boccia, aerobik, step, vízitorna, vízilabda, WIFI a szobákban és a lobbyban. A szálloda saját strandján a napernyők, napozóágyak, matracok és a strandtörölközők használata ingyenes. Térítés ellenében: Spa központ és a törökfürdő kezelései, masszázs, vízi sportok, fodrászat, mosoda, orvosi ellátás, üzletek, privát pavilonok a stégen.

Elhelyezés
A szálloda 330 szobájának mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, hajszárítóval, széffel, WIFI internetkapcsolattal, műholdas LCD tv-vel, minibárral, valamint erkéllyel rendelkezik. A deluxe szobák 28-30 nm alapterületűek, maximum 3 felnőtt + 1 gyermek helyezhető el bennük. A családi szobák 45 nm-esek, felszereltségük megegyezik a deluxe szobákéval; két, ajtóval elválasztott hálószobából állnak, maximum kapacitásuk 4 felnőtt + 1 gyermek. A superior szobák speciálisan nászutaspárok részére lettek megtervezve: kb. 30 nm alapterületűek és egy jakuzzival felszerelt terasz tartozik hozzájuk.

Ellátás
Ultra all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, diétás menü, vacsoránál gyermekbüfé, kései reggeli, délutáni snackek, éjféli leves 23:30-03:00 között), délutáni kávé és sütemény, fagylalt, gözleme és gofri (bizonyos időpontokban), 1 a?la carte étterem (török, a tartózkodás ideje alatt egy alkalommal, előzetes foglalással; az éttermek meghatározott napokon üzemelnek), számos helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (10:00-02:00 között; főszezonban 05.01-09.30 között napi 24 órában), minibár (érkezéskor üdítőkkel és vízzel, majd naponta csak vízzel feltöltve). Térítés ellenében: bizonyos import italok, palackozott és prémiumitalok, frissen facsart gyümölcslevek, szobaszerviz.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Alanya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások