Törökország, Alanya: Asrin Beach Resort 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
453116
Utolsó frissítés:
2024.09.26. (Cs)
8 nap/7 éj
245 332 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Általános információk
A 255 szobával rendelkező szálloda kb. 100 km-re található Antalya repülőterétől, Alanya belvárosától kb. 20 km-re, és kb. 120 m-re a kavicsos tengerparttól, melyet egy alagúton át lehet megközelíteni. A napágyak, napernyők és matracoka medencénél és a tengerparton térítésmentesen vehetőek igénybe. Strandtörölközőt nem biztosít a szálloda. A szórakozásról animációs és sport programok, valamint wellness szolgáltatások gondoskodnak. A szállodát elsősorban fiataloknak ajánljuk. A szállodában központi étterem, szabadtéri medence, gyermekpancsoló, vízi csúszdák.

Ellátás
All inclusive ellátás, amely 07:30-23:30 között vehető igénybe, és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, késői reggeli, délután snack, tea, kávé, sütemény, éjjeli leves. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, a frissen facsart gyümölcslevek, fagylalt és a török kávé térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Térítés mentes szolgáltatások
tengerparti bár, lobby bár, külső medence, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), vízi csúszda(k), wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
üzletek,

Szórakozás
animációs műsorok, strandröplabda, darts,

Wellness
masszázs, szauna,

Gyermekeknek
mini klub,

Tájra néző standard szoba
.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Alanya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások