Törökország, Alanya: Antique Roman Palace Hotel 4*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
402406
Utolsó frissítés:
2024.05.18. (Szo)
8 nap/7 éj
296 080 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A különleges stílusú szálloda az antalyai repülőtértől 130 km-re, Alanya központjától kb. 4 km-re terül el. A hotel a nyilvános, homokos-kavicsos strandtól kb. 20 méterre található, csak a tengerparti út választja el tőle. Alanya központjába dolmussal, vagy taxival könnyedén bejuthatunk. A szálloda csak 16 éven feletti vendégeket fogad!

Szolgáltatások
Medence napernyőkkel és napozóágyakkal, csúszda, relax medence, 2 étterem, 3 bár, animációs programok, heti 2 alkalommal diszkó, fitneszterem, asztalitenisz, darts, boccia, jóga, aerobik, vízitorna, strandtörölköző szerviz (csere heti 2 alkalommal), WIFI a szobákban és a hotel közösségei helységeiben. Térítés ellenében: Spa szolgáltatások, szauna, masszázs, törökfürdő és kezelései, mosoda, ajándékbolt, orvosi szolgűlat, vízi sportok. A szállodánál található nyilvános strandon a napernyők és napozóágyak díjmentesen használhatók.

Elhelyezés
A 106 szoba mindegyike rendelkezik légkondicionálóval, telefonnal, hajszárítóval, műholdas LCD tévével, WIFI internetkapcsolattal, széffel, minibárral, vízforralóval és erkéllyel. A standard szobák 20-22 nm-esek, maximum 3 felnőtt részére foglalhatók.

Ellátás
Ultra All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, délutáni snackek, kávé/ tea/ sütemények és fagylalt (meghatározott időpontban), török a`la carte étterem (heti 1 alkalommal, előzetes foglalással), helyi alkoholos és alkoholmentes italok (napi 24 órában), minibár (érkezéskor üdítőkkel és vízzel, majd naponta csak vízzel feltöltve). Térítés ellenében: import, palackozott és prémium italok, frissen facsart gyümölcslevek, török kávé, szobaszervíz.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Alanya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások