Kuba, Varadero: Playa Vista Azul 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
428736
Utolsó frissítés:
2024.05.03. (P)
9 nap/7 éj
675 500 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Kubáról a homokos tengerpart, tánc, rum, régi autók, szivar, szegénység, mosolygós emberek jutnak az eszünkbe. És bármelyikre is gondolt, igaza van, ez mind Kuba és még sokkal több. 
Kuba azon kevés helyek közé tartozik a világon, ahol minden együtt van, egy tökéletes utazáshoz. Földrajzi adottságai, éghajlata, kultúrája valamint történelmi múltja egyaránt alkalmassá teszik egy tökéletes nyaraláshoz! A helyiek barátságosan fogadják a turistákat. Mi várja itt Önt? Gyönyörű igazi fehér homokos karibi strandok, forró latin ritmusok, salsa, a világ legjobb szivarjai, történelem, vidám, barátságos és temperamentumos emberek. Kuba emlékezetes pillanatokat biztosít az idelátogatók számára, legyen az egy pálma árnyékában az azúrkék tengerparton, az egyik bárban egy egzotikus koktél mellett, vagy hajnalig tartó tánc közben. A sziget klímája mindig kellemes. Kuba egy igazi álom, melyből nem szívesen ébredünk fel.

Kuba: karibi szigetország, területéhez Kuba szigetén túl - mely a Nagy-Antillák legnagyobb tagja - hozzátartozik még 1600 kisebb szárazulat is, amelyek közül méretével kiemelkedik a Juventud-sziget (korábban Pinos). Az egykori spanyol gyarmat ma a legnépesebb karibi ország, egyben a világ egyik utolsó szocialista berendezkedésű állama.

Varadero: Kuba a turisták körében a legismertebb tengerparti üdülőhely. Varadero egy félsziget, a Mexikói-öböl partján található, Havannától kb. 100 km-re keletre, Kuba Matanzas tartományában.
A 20 km hosszú homokos tengerpart vakítóan fehér, finom-poros homokos, a tenger színében a kék mindenféle árnyalatát megtaláljuk és a víz mindig kellemes hőmérsékletű, kristálytiszta, átlátszó, pont olyan amilyennek megálmodtuk. Varadero legcsalogatóbb jellemzője a 20 km hosszú homokos partszakasz és a kristálytiszta víz.

Playa Vista Azul 5*

A Hotel Playa Vista Azul (Ex Ocean) egy ötcsillagos üdülőhely, amelyet két idilli strand és kristálytiszta víz vesz körül. A szálloda látványos, feszített víztükrű medencével, világos, tágas szobákkal, tematikus éttermekkel, a Despacio Beauty Centerrel és a Privilege szolgáltatással várja vendégeit. A szálloda mindössze 5 perces sétára található Varadero főterétől és 700 méterre a Josone Parktól. 

Szobák:

Deluxe szoba: Hangulatos, légkondicionált és modern kialakítású szoba a pihentető nyaraláshoz szükséges szolgáltatásokkal. Nappalival, mennyezeti ventilátorral és nemzetközi televízióval rendelkezik. Maximum 4 fő elhelyezésére alkalmas. A szoba king méretű ággyal vagy 2 db egyszemélyes ággyal, zuhanyzóval, síkképernyős TV-vel mérleggel és hajszárítóval felszerelt fürdőszobával rendelkezik. Vasaló és vasalódeszka, ingyenes széf, kávégép, ingyenes minibár, illetve kanapé vagy fotel is a szoba tartozéka.

Deluxe privilege szoba: Modern szobák minimalista részletekkel, erkéllyel, síkképernyős TV-vel, king méretű ággyal, káddal vagy zuhanyzóval felszerelt fürdőszobával, hajszárítóval, mérleggel, kozmetikai tükörrel, kanapéval vagy fotellel, kávégéppel, ingyenes minibárral és széffel, illetve bútorozott erkéllyel. Maximum 3 fő elhelyezésére alkalmas. A privilege szolgáltatások közé tartozik a személyre szabott be- és kijelentkezés, késői kijelentkezés (rendelkezésre állástól függően), személyre szabott ügyfélszolgálat, reggeli és vacsora az a la carte étteremben, fürdőköpeny és papucs, Bellboy szerviz, VIP szolgáltatások.

Royal Master lakosztály: Fényűző és tágas lakosztály saját hálószobával és kanapéval ellátott nappalival. Maximum 2 felnőtt elhelyezésére alkalmas. Biztosítja a teljes privilege szolgáltatások körét. Két erkéllyel rendelkezik, melyek lenyűgöző látványt nyújtanak az óceánra. 


Szolgáltatások: Spa részleg, fitness központ, esti show-műsorok, gyerekklub, teniszpálya, a la carte éttermek, VIP szolgáltatások a privilege és royal master lakosztály vendégeinek.

Ellátás: all inclusive

A szálloda honlapja: https://www.playavistaazul.com/en/





 
Töltődik a foglalási lap
Kuba utazás, nyaralás Varadero utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
KUBA rem kód!!!