Velence, Trieszt... beszámolóVelence, Trieszt...

18695 megtekintés
sportygirl (1) beszámolója
szerkesztés alatt

Értékelés:
5 pont
Téma:
Utazás időpontja:
2009.05.29 - 2009.05.31

Velence, Olaszország, VenetoMindig is szerettem volna mégegyszer látni Velencét. 2009 januárjában párommal lefoglaltunk egy utat, mely májusban lett volna esedékes.

Részünkről minden feltételt időben, sőt jóval a határidők letelte előtt teljesítettünk. Az utazás szervezőjéről - BOCI Travel - azonban nem volt mindez elmondható.

A tájékoztatás szerint az utazás előtt egy héttel vehettük át a részletes úti és programtervet, mellyel kapcsolatban fel is vettem a kapcsolatot az utazás közvetítőjével, akiktől azt a választ kaptam, hogy majd jelentkeznek.

Ezt meg is tették, az utazás előtt hét nappal, tehát a programterv átvétele hetének utolsó napján, a munkaidő letelte után egy email-ben jelezték, hogy az út elmarad, mivel nem gyűlt össze megfelelő utaslétszám.

Teszem hozzá, az általunk elfogadott utazási feltételek szerint a szervezőnek 21 nappal az út előtt lett volna lehetősége legkésőbb tájékoztatni minket erről. A januári foglalás óta pedig már láthatták volna, hogy nem leszünk elegen...

Így aztán az utazás kapcsán kellőképpen átvertnek érezzük magunkat, s természetesen szerződésszegés miatt kártérítést igényeltünk, melynek elbírálása jelenleg is folyik...
Hozzászólások a beszámolóhoz


2009.06.17 16:04 Petruska (4)
El kell menni a végsőkig!! Elképesztő, hogy mindenhol csak átverik az embert :((

2009.06.20 15:59 eszter.megyeri (1)
pereld be őket, és sajtolj ki minél többet belőlük - ez náluk rendszeres, hogy utakat mondanak vissza természetesen soha nem időben!

Sok sikert!

Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első, aki véleményt mond!

Facebook hozzászólások(20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek
Családi ár számolás
|[REM_CODE]|