Montenegro beszámolóNemzetközi folklórfesztivál volt Budván Montenegro Montenegro Montenegro Montenegro Montenegro Montenegro Montenegro Montenegro Montenegro Montenegro Montenegro Montenegro Montenegro

Montenegro

6097 megtekintés
63H2I (7) beszámolója
szerkesztés alatt

Értékelés:
0 pont
Téma:
Utazás időpontja:
2017.06.28 - 2017.07.12

Hotel Slovenska Plaza Budva 3*, Budva, Montenegró, MontenegroCsodálatos 2 hetet töltöttünk Montenegroban, Budván, a Hotel Slovenska Plazaban.

Gyönyörű környezetben található, csodás parkkal, sok pálmafával, bámulatos kilátással a nagy hegyekre ez a szállodakomplexus. Közel az óváros, nagyon közel van a kikötő, ahonnét kirándulóhajók indulnak. Kicsit messze van a recepció, a strand, és az étterem a különálló épületekhez, amelyekben a szobák találhatóak. Nagyon finom a svédasztal választéka, bár a reggelik teljesen egyformák voltak 2 héten keresztül. Az ebéd és a vacsora változatos. sok csirke, hal, marha, borjú, tenger gyümölcsei, és autentikus étel (pleskavica, cevapcica) van . Nagyon jó programokat szerveznek a vendégeknek az animátorok a medencénél, és este is. Meleg a tengervízzel töltött medence vize. Csak a földszinti szobák erkélyesek. A szekrényben van széf. Remek kirakodóvásár és bazár van a közelben az óváros felé vezető tengerparti sétányon. H a bármi gond akad, a személyzet azonnal megoldja. ( nekünk a klíma nem működött, 10 perc múlva megjavították.)

Budva az egyik legszebb óváros, amit Montenegroban láthattunk. Több kapun át lehet bemenni, nagyon hangulatos éttermek, kávézók vannak. Csodás az épített örökség, templomok, Citadella. Gyönyörű a kilátás a csúcsról. Főleg az esti kivilágított várost lehet élvezni fentről. Az óvárosig nagyon klassz kirakodó-bazár található a tengerparti sétányon.Közvetlen parti éttermek vannak, tengerészruhás pincérekkel, matrózok zenéltek.

Csodálatos kilátás nyílik a Kotori-öbölre a fenti kilátóról. Hatalmas óceánjáró üdülőhajók hozzák ide a turistákat, és itt vannak hetekig a kikötőben.Életünk legszebb hajókirándulását tettük meg a Kotori-öbölben, 3 kis szigeten kikötve, és megtekintve az ott levő épített örökséget. ( Perast, Herceg Novi, Mamula)

Eddigi életemben szebb óvárost nem láttam a Dubrovniknál. A főtér tele csodálatos templomokkal, hatalmas kapukon lehet bemenni. A főutca hemzseg a turistáktól, bármelyik napszakban is tartózkodik ott az ember. Sok a műemlék, az épített örökség, és rengetek üzlet van az óvárosban. Fél nap sem elég arra, hogy mindent meg lehessen tekinteni. Kis lanovkákkal fel lehet menni, vagy sok-sok lépcsőn a várfaéra, hogy eszméletlen szép kilátást élvezhessük.

Montenegro gyönyörű, mindenkinek ajánlom!
Hozzászólások a beszámolóhoz


Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első, aki véleményt mond!

Facebook hozzászólások(20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek
Családi ár számolás
|[REM_CODE]|