London a pezsgő város beszámolóLondon a pezsgő város

17194 megtekintés
szani (1) beszámolója
szerkesztés alatt

Értékelés:
0 pont
Téma:
Utazás időpontja:
2007.11.28 - 2007.12.02

London, Nagy-Britannia, AngliaÉletem első repcsis útja Londonba vezetett, ami persze egy felejthetetlen élmény marad!

Itt minden korosztály megtalálja a magának megfelelő szórakozást.

Ez a város egy örökké nyüzsgő város, ahol egy pillanatra sem áll meg az élet. Soha nem látni kihalt utcákat, üres tereket.

Különleges hangulata és kultúrája van minden kis negyednek. Fellelhető itt az arab, távol-keleti, közép-európai és természetesen az angol kultúra is.

Ha "shoppingolni" akarsz, itt igazán megteheted, az Oxford Street-en butikok hada vár különböző világmárkákkal és akkora árubőséggel, hogy az ember azt se tudja hol is kezdje, mit is szeretne?

Talán az egyik legkülönlegesebb negyede Camden Town, ahol igazán furcsa figurák járkálnak egész nap, de pont ez a pláne benne. Felvállalják saját stílusukat, ami igen extrém. Fél méterre felzselézett haj, extravagáns szerkók. Itt a fiataloknak van egy szuper kis bolt, ahol egy vagány kis bulira megvehetik a parti felszerelésüket, amik megállják a helyüket akár egy Loveparade-n vagy egy Sensation bulin is.(Különböző csuklópántok, sapik, napszemüvegek, világító rúdak…)

Itt minden nap buli buli hátán, kocsma kocsma hátán. Ebben a pezsgő városban minden stílus megtalálható.

Persze kihagyhatatlan a rengeteg nevezetesség, amire nem árt több napot szánni. (Big Ben, Tower Bridge, Westminster Abby, London Eye, St. Paul Katedrális, Buckingem Palota, Trafalgar Tér, Oxford Street, Harrods Áruház, British Múzeum, Madame Tussand Panoptikuma)


Hozzászólások a beszámolóhoz


Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első, aki véleményt mond!

Facebook hozzászólások(20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek
Családi ár számolás
|[REM_CODE]|