Legszebb nyaralásunk - Paralia beszámolóHorgászat Paralia-n Meteora Legszebb nyaralásunk - Paralia Legszebb nyaralásunk - Paralia Legszebb nyaralásunk - Paralia

Legszebb nyaralásunk - Paralia

29604 megtekintés
Csabcsi (3) beszámolója
szerkesztés alatt

Értékelés:
5 pont
Téma:
Utazás időpontja:
2009.05.18 -

Menta 2 apartman, Paralia, Görögország, Görög szárazföld, Olymposzi RiviéraPárommal 2009-ben voltunk elsőnek Görögországba. Paralia-n a Menta apartmanban foglaltunk szállást. Egyszerű, tiszta, jó fekvésű és felszerelésű.

Maga a város nekünk turistáknak van berendezve. Rengeteg bolt, kávézó, étterem. Mindenki megtalálhatja a magának valót.

A Start utazási iroda 100%-os segítséget és biztonságot nyújtott. A kinti idegenvezetők (Lemonas) is a maximumot nyújtották munkájukkal.

A part homokos hosszan elnyúló. Takarítják mindennap, a "rendes" turisták után. Mindenkinek jut hely bőven :) Nagyon sok kagylót szedtünk. A vízben sok volt a medúza, de nem okoztak semmi problémát.

Fakultatív utak nagyon jók voltak. Görög esten annyit ettünk amennyi belénk fért és még jót táncoltunk egy nagy színpadon is. A Meteorák kihagyhatatlan. Hosszú az út odáig, de örök emlék marad - nagyon szép!Skyathos hajóút volt a számunkra a legcsodálatosabb. Több óra hajókázás gyönyörű útvonalon. Delfinek úsztak a hajó mellett, sirályok ettek a kezünkből. Olyan helyen strandoltunk, ahol akváriumba illő ezerszínű halak és csillagok éltek. A legfinomabb musakát Skyathos városában ettem pár méterrel a tengertől.

Tavaly nyáron Sarti-n nyaraltunk. Szép volt, de mégsem tudott annyit nyújtani (szállás, tisztaság, szórakozás), mint Paralia, kivéve a hajóút a Amoliani a szamarak szigetére. Itt is voltak sirályok, delfinek, színes halak.

Idén nyáron visszatérünk Paralia-ra a Menta 2-es apartmanba.

Mégis csak az első az igazi :)

Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom a Start utazási irodát, az Apollon travelt és Paralia-t!


Hozzászólások a beszámolóhoz


2014.01.13 22:32 (2)
ami souss varosat illeti ojan midha az ember bejrut belvarosaban jar fegyveres rendorseg az utcakon nem kis gyerekes csaladoknak valo.kozbistonsag eggyenlo a 0-val
Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első, aki véleményt mond!

Facebook hozzászólások(20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek
Családi ár számolás
|[REM_CODE]|