Jesolo Hotel Heron beszámolóJesolo Hotel Heron Jesolo Hotel Heron Jesolo Hotel Heron Jesolo Hotel Heron Jesolo Hotel Heron Jesolo Hotel Heron

Jesolo Hotel Heron

16920 megtekintés
LNora (2) beszámolója
szerkesztés alatt

Értékelés:
0 pont
Téma:
Utazás időpontja:
2008.07.11 - 2008.07.20

Hotel Heron 3*, Lido di Jesolo, Jesolo, Olaszország, Veneto, Olasz AdriaEgy váci utazási iroda a Tdm Travel ajánlotta ezt az utat, valamint a szállodát.

Párommal 1hétre utaztunk Lido di Jesoloba, a Hotel Heron szállodába. Tengerre néző szobát+teraszt kértem, és ezt is kaptam. A reggeli 7H-10h-ig svédasztalos, bőséges és igazán széles kínálat volt. Annyit ehetett minden vendég, amennyi csak belefért!

A szállodának saját medencéje van, a vizét minden nap hajnalban, és este takarították. Nagyon jó volt a tengerpartól beszaladni a medencébe, a szálloda bárjában bedoptunk egy kávét, és vissza a partra, ahol napernyő+napozóágy+napozó fotel benne volt az árban.

A szobát minden nap takarították, frissen húzott párna és lepedő (ágynemű huzatot vinni kell) várt minket. Törölközőt adtak bőven.

Este a vacsora 19h-21h-ig választható menü volt, rengeteg körettel!

A tengerpartot minden hajnalban takarítják, a hordalékokat elszállítják, 100m-ként szeméttárolót helyeznek el, tehát a tisztaság mindenek felett első osztályú!

Merem ajánlani a szállodát, annyira, hogy jövőre nem 1, hanem 2 hétre vesszük igénybe a szolgáltatásaikat!

Arriveder ci!
Hozzászólások a beszámolóhoz


Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első, aki véleményt mond!

Facebook hozzászólások(20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek
Családi ár számolás
|[REM_CODE]|