Pokhara, második nap beszámolóPokhara, második nap

16605 megtekintés
karcsika (368) beszámolója
szerkesztés alatt

Értékelés:
0 pont
Téma:
Utazás időpontja:
2011.03.05 - 2011.03.05

Chalets Cimes, La Toussuire, Duga Uvala, Franciaország, Horvátország, Sybelles sírégó, Síterepek Franciaországban, Isztria2011. február 5. szombat

---------------------- -----

Pokhara

A mai nap minden különösebb esemény nélkül telt el. Reggel korán felébrendem, egy kevés idő volt napfelelétéig. Felmentem a tetőre megnézni a kilátást a hegyekre. Nap közben megint befelhősödött, de korán reggel a guest house tetőteraszáról tisztán lehetett látni a teljes Anapurna hegyláncot, az Anapurna II-vel és a Fish Tail Peakkel.

A svéd manussal találkoztam reggel a kávézóban, megnéztük a Hegymászó Múzeumot (Mounteneering Museum), aztán már egyedül megnéztem a Ghurka Múzeumot. Kb. háromra végeztem mindennel. Ebédeltem és anap hátralévő részét sétálással és olvasással töltöttem.

Fantasztikus, hogy mennyien mennek trekkingelni, és főleg, hogy milyen messzire és komoly teljesítménynek tűnő utakra. Most jött vissza a túráról egy egy fiatal francia pár. Öt napig voltak a hegyek között, csak maguk, vezető nélkül. Fel vannak villanyozva, az egész guest house a szavukat lesi, és többen elhatározták, hogy holnap napfelkeltekor azonnal indulnak, lesz ami lesz.

Holnap reggel visszamegyek Kathmanduba. Remélem meg tudom még nézni a Nemzeti Múzeumot, és elintézni egy két apróságot, hogy a hétfőt csak vásárlással és város nézéssel tudjam tölteni.

Kedden reggel el kell indulni haza.
Hozzászólások a beszámolóhoz


Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első, aki véleményt mond!

Facebook hozzászólások(20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek
Családi ár számolás
|[REM_CODE]|