Grand Ring 5*


4.2 pont - 1 értékelés   
Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Város:
Kemer 
Besorolás:
 
Teljes ár:
264 246
Ft / fő-től (8 napra)

Értékelések az nevű ajánlathoz

Értékelések az nevű szállodához


Írja meg tapasztalatait!
Név:
- Időskorú pár
Dátum:
2022.06.25 12:46
Visszatérne:
nem
Általános benyomás:
Elhelyezkedés:
csillag csillag csillag csillag csillag
Szolgáltatások:
csillag csillag csillag csillag csillag
Tisztaság:
csillag csillag csillag csillag csillag
Ellátás:
csillag csillag csillag csillag csillag
Szobák:
csillag csillag csillag csillag csillag
Általános benyomás:
csillag csillag csillag csillag csillag
Tetszik:
A reptéri fogadás, irányítás az Anubis Travel részéről. Eleinte nem tetszett a szálloda, az 5* erős túlzás, még törökországi viszonylatban is. Nem volt problémánk, csak voltunk szebb és jobb szállodában Törökországban, ami nem 5*-os volt, mégis jobb volt minden.

A szoba foglalásakor 20 EUR-t kértek a recepción, hogy tengerre néző szobát kaphassunk. Nem volt kötelező, de mi kértük, és nem tudjuk eredetileg milyen szobát kaptunk volna, de elégedett voltunk a kapott szobával. A tenger, a tengerpart, az ellátás rendben volt.

Nem tetszik:
A személyzet kicsit fásult, nem olyan kedvesek, mint amit 3 évvel ezelőttig megszoktunk.

Az Anubis Travel által kínált fakultatív kirándulás egyikén sem volt magyar nyelvű idegenvezetés: jeep-túra este, Tahtali-hegy és Demre-Myra-Kekova. Az utóbbit lemondtuk betegség miatt. Mindemellett ugyanez a kirándulás a helyi utazási irodáknál 1/3 áron érhető el. Azért ez így eléggé felháborító. Anubis: 70 EUR/fő, helyi ajánlat: 25 EUR/fő.

Úgy vettük észre, hogy ez a régió az orosz ajkú és a helyi turistákra épít. Kicsit zavaró volt ez a fajta közönség, a másfajta viselkedésével és szokásaikkal. Hatalmas volt az ételpazarlás a szállodában a vendégek által. Ezt rossz volt nézni.

Egyéb:
Idegenvezetés: a mi esetünkben alapvetően a fakultatív programokra korlátozódott a kapcsolat. Az idegenvezető nem telefonál, csak végszükség esetén, egyebekben internettel elérhető kommunikációs csatornát használ. Az idegenvezető nem sok segítséget tudott adni a helyi sajátosságokról, azokról az információkról, melyekkel a helyszín szabadabb, önálló felfedezéshez kellettek volna. Megkérdeztük más helyről az információkat, de jó lett volna, ha tőle halljuk.









(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások