Törökország, Belek: Hotel Papillon Ayscha 5*, ultra all inclusive

4.8pont - 2 értékelés   
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
308790
Utolsó frissítés:
2024.07.13. (Szo)
8 nap/7 éj
687 170 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A 2014-ben teljesen felújított, vidám dizájnnal megalkotott, igényes szálloda a csodálatos természeti környezetéről, zöldellő fenyőerdőiről és golfpályáiról híres Belekben fekszik, nyugodt környezetben, közvetlenül saját, homokos tengerpartján. Az egy főépületből, 56 bungalóból és 5 VIP villaépületből álló szálloda Belek központjától 4 km-re, az antalyai repülőtértől pedig 35 km-re fekszik. Belek központjába dolmussal, vagy taxival könnyedén bejuthatunk. Zöldellő, békés környezetének, minőségi szolgáltatásainak és professzionális, vendégszerető személyzetének köszönhetően évről évre számos törzsvendéggel büszkélkedhet. A hotel kiemelt figyelmet szentel a minőségnek; kóstoljon bele más-más országok konyháiba is a főétterem témaestjein, élvezze az esti színvonalas show-műsorokat, a kerti és strand partikat, az élő zenés esteket; ha pedig elfáradt, a szálloda Spa központja kényeztető masszázsokkal várja! Gyermekei is garantáltan kitűnően szórakoznak majd a miniklubban és a számos gyermekprogram során!

Szolgáltatások
Medencék napernyőkkel és napozóágyakkal, fűtött külső gyermekmedence, 5 csúszda, szabadtéri és fedett jakuzzi, 6 a`la carte étterem, 8 bár, nappali és esti animációs programok, diszkó, esti show-műsorok, strand party, élő zene, miniklub (4-12 évig) tematikus napokkal, tiniklub (13-16 évig, főszezonban), játszótér, minibowling, minidarts, minifoci, minidiszkó, fitneszterem, törökfürdő, szauna, aerobik, vízitorna, asztalitenisz, darts, boccia, lövészet, vízilabda, strandröplabda, 2 teniszpálya felszereléssel és pályavilágítással, tollaslabda, minifutball, WIFI a szobákban és a komplexum közös helységeiben. A szálloda saját strandján a napernyők, napozóágyak és a strandtörölközők ingyenesen használhatók. Térítés ellenében: Spa és wellness központ szolgáltatásai, különféle masszázsok, törökfürdő kezelései, motorizált vízi sportok, szörf (engedéllyel), teniszleckék, fodrászat, mosoda, orvos, gyermekfelügyelet, babakocsi kölcsönzés, kerekesszék bérlés.

Elhelyezés
A hotel 363 szobájának mindegyike rendelkezik telefonnal, hajszárítóval, légkondicionálóval, fürdőköpennyel, papuccsal, műholdas LCD tévével, minibárral, vízforralóval, WIFI internetkapcsolattal, széffel és erkéllyel vagy terasszal. A standard szobák 28 nm-esek, maximum 3 felnőtt elhelyezésére alkalmasak. Az executive szobák a főépületben találhatóak, 40 nm-esek, egylégterűek, maximum kapacitásuk 2 fő. A select villa szobák a medencék körül lévő kétszintes épületekben találhatóak, 40 nm alapterületűek, kétlégterűek, egy nappaliból és egy hálószobából állnak, maximum 3 felnőtt + 1 gyermek helyezhető el bennük. Mozgássérült vendégek részére a szálloda 3 szobával rendelkezik, melyek 30 nm-esek és tájra néznek, vendégei részére a hotel 24-órás ingyenes szobaszervizt biztosít.

Ellátás
High class all inclusive: reggeli, kései reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, diétás büfé, témaestek a főétteremben, délutáni snack, éjszakai büfé (23:00-24:00 között), gyermekbüfé ebédnél és vacsoránál, fagylalt, fánk és gözleme (bizonyos időpontokban), kávé/tea/sütemények, 4 a`la carte étterem (modern török, tengergyümölcsei, olasz és mexikói, heti egy alkalommal, előzetes foglalással), frissen facsart gyümölcs- és zöldséglevek, számos helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (napi 24 órában), naponta feltöltött minibár, szobaszerviz (csak ételek; 00:00-06:00 között). Térítés ellenében: borospince, néhány import ital, import pezsgők, palackozott és prémium italok, 2 al` carte étterem (steak és hal, távol-keleti előzetes asztalfoglalással), szobaszerviz (06:00-24:00 között).





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Belek utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások