Holiday Garden Resort Hotel 5*


4.3 pont - 1 értékelés   
Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Város:
Alanya 
Besorolás:
 
Teljes ár:
159 386
Ft / fő-től (8 napra)

Értékelések az nevű ajánlathoz

Értékelések az nevű szállodához


Írja meg tapasztalatait!
Név:
- Fiatal pár
Dátum:
2015.08.19 09:13
Visszatérne:
igen
Általános benyomás:
Elhelyezkedés:
csillag csillag csillag csillag csillag
Szolgáltatások:
csillag csillag csillag csillag csillag
Tisztaság:
csillag csillag csillag csillag csillag
Ellátás:
csillag csillag csillag csillag csillag
Szobák:
csillag csillag csillag csillag csillag
Általános benyomás:
csillag csillag csillag csillag csillag
Tetszik:
Finomak voltak az ételek és nagy volt a választék. Tetszettek az esti programok a színházban, a medence, az étterem, mindenhol tisztaságra törekedtek, mindig volt körülöttünk takarítószemélyzet, akik rögtön söpörték fel a lepotyogott ételdarabokat és felmostak, ha kiömlött valami. Helyesek voltak az animátorok, nagyon szuperül lefoglalták a gyerekeket, de a felnőtteknek is biztosítottak versenyeket a medencében, aerobikot a füves területen. Különösen tetszett a török fürdő (Hamam) a spa részlegen és a masszázs. A masszőrök nagyon kedvesek voltak és nagyon profin dolgoztak. Kedvesek voltak az eladók a szálloda ruhás és szuvenírboltjában és nagyobb tétel vásárlásánál automatikusan kedvezményeket számoltak fel az amúgy is kedvező árakból.

Nem tetszik:
Sok az orosz és lengyel túrista a szállodában, akiknek a stílusa néha kivetnivalót hagy maga után, tolakodnak az étteremben, a medence partján. De ez nem a szálloda hibája. Amit javasolnék: az ételek neveit minden étkezéskor ki lehetne írni, így mindenki tudná, hogy mi van kitéve és emellett nem is veszne kárba annyi étel a "kíváncsiságból kóstolás" miatt. A korlátozott számú ételhez, italhoz (mint pl. koktélok) jegyet adnék a szállodavendégeknek, mert így a picivel később érkezőnek nem jut semmi, hiszen az élelmesebbje akár ötször is visz belőle, akkor is, ha el sem bírja már fogyasztani (de kifizette!!! :) ) Mégegy megjegyzés lenne, hogy a müzlihez, lekvárokhoz is biztosíthatnának külön kistálakat, mert azt csak levesestányérban lehetett tálalni.

Egyéb:
2 kiránduláson vettünk részt, a sidei városnézésnél jobb lett volna, ha egy picivel több idő marad a városra, mert mi a bazárról már csak futólépésben tudtuk végigkattogtatni az óváros romjait, hiszen sietnünk kellett a buszhoz. Erre szánnék minimum 2-2és fél órát úgy, hogy az idegenvezetővel mennénk fel, aki közben pár szót szól a látványosságokról, aztán 1-mésfél óra szabad program vásárlásra. A Green Canyonos hajókirándulás viszont szuper volt, nagyon tetszett mindkettőnknek és jól meg is volt szervezve.









(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások