Lanzarote, Puerto del Carmen: Labranda Playa Club 2*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
önellátás
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
2*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
367947
Utolsó frissítés:
2024.10.15. (K)
8 nap/7 éj
331 274 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
Mindössze 50 méterre található Lanzarote egyik legszebb partszakaszától. A világos bútorokkal berendezett tágas apartmanok erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek. Az apartmanokhoz műholdas TV-vel felszerelt nappali, valamint konyhasarok és reggelizőpult is tartozik. Ez az üdülőhely mindent kínál, ami egy emlékezetes családi tengerparti nyaraláshoz szükséges a nyüzsgő Kanári-szigeteken.

Távolságok
Óceán: 50 m Strand: 200 m

Fekvés
A hotel rendkívül jó lokációval rendelkezik. Az óceán mindössze 50 méterre található, míg a legközelebbi strand 200 méterre. A közelben kiváló éttermek, boltok és szupermarketeket is talál.

Szállás
A hotelben összesen 138 apartman található, rendkívül frekventált helyen. Ezek mindegyikéhez tartozik balkon vagy terasz, valamint rengeteg zöldterület, így könnyebben beolvad a környezetbe. A komplexum közepén található medence is napozórésszel.

Elhelyezés
1 hálószobás apartman: Az apartmanhoz saját erkély tartozik. Az apartmanhoz 1 felnőtt vagy két, 10 éven aluli gyermek számára alkalmas kanapéval és műholdas TV-vel felszerelt ülősarok, valamint főzőlappal és kávéfőzővel ellátott konyhasarok is tartozik. Szoba mérete: 42 m2 Kilátás: kert vagy medence Felszereltség: wifi, hűtőszekrény, kávéfőző, vízforraló, főzőlap, konyhai felszerelés, kenyérpirító, étkezőasztal, sütő, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, széf, laptopszéf, kanapé, ülősarok, étkező, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, erkély, terasz, ruhaszárító állvány1 hálószobás superior apartman: Az apartmanhoz saját erkély tartozik. Az apartmanhoz 1 felnőtt vagy két, 10 éven aluli gyermek számára alkalmas kanapéval és műholdas TV-vel felszerelt ülősarok, valamint főzőlappal és kávéfőzővel ellátott konyhasarok is tartozik. Szoba mérete: 34 m2 Kilátás: kert vagy medence vagy utca Felszereltség: wifi, hűtőszekrény, kávéfőző, vízforraló, főzőlap, konyhai felszerelés, kenyérpirító, étkezőasztal, sütő, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, széf, laptopszéf, kanapé, ülősarok, étkező, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, erkély, terasz, ruhaszárító állvány2 hálószobás apartman: Az apartmanhoz saját erkély tartozik. Az apartmanhoz 1 felnőtt vagy két, 10 éven aluli gyermek számára alkalmas kanapéval és műholdas TV-vel felszerelt ülősarok, valamint főzőlappal és kávéfőzővel ellátott konyhasarok is tartozik. Szoba mérete: 65 m2 Kilátás: kert vagy medence vagy utca Felszereltség: wifi, hűtőszekrény, kávéfőző, vízforraló, főzőlap, konyhai felszerelés, kenyérpirító, étkezőasztal, sütő, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, széf, laptopszéf, kanapé, ülősarok, étkező, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, erkély, terasz, ruhaszárító állvány2 hálószobás superior apartman: Az apartmanhoz saját erkély tartozik. Az apartmanhoz 1 felnőtt vagy két, 10 éven aluli gyermek számára alkalmas kanapéval és műholdas TV-vel felszerelt ülősarok, valamint főzőlappal és kávéfőzővel ellátott konyhasarok is tartozik. Szoba mérete: 65 m2 Kilátás: kert vagy medence vagy utca Felszereltség: wifi, hűtőszekrény, kávéfőző, vízforraló, főzőlap, konyhai felszerelés, kenyérpirító, étkezőasztal, sütő, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, széf, laptopszéf, kanapé, ülősarok, étkező, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, erkély, terasz, ruhaszárító állvány

Étkezés
Frissítse fel magát egy ínycsiklandó reggelivel a hotel Playa Club nevű éttermében. A medencebárban a nap folyamán választhat a különböző harapnivalók, alkohol és alkoholmentes koktélok, kávé és sütemények közül. Nemcsak helyi, hanem nemzetközi italok is találhatók az itallapon.

Szolgáltatások
Wifi, medence (klimatizált novembertől márciusig), gyermek medence (klimatizált novembertől márciusig), mosoda (felár ellenében), biliárd (felár ellenében), akadálymentesített,





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Lanzarote utazás, nyaralás Puerto del Carmen utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások