Mexikói nyaralás Cancúnban - csoportos utazás magyar idegenvezetéssel 2024.11.28.

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
körutazás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
459112
Utolsó frissítés:
2024.11.28. (Cs)
11 nap/10 éj
879 000 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Cancún a legkiválóbb hely, amennyiben a Yucatán-félszigetet szeretnénk kicsit alaposabban felfedezni, és mindeközben a pihenésre is szánnánk némi időt egy jó minőségű, kényelmes 5*-os szállodában. A közeli mexikói kincsek mindenki számára vonzó célpontot jelentenek. A Karib-tenger partján fekvő üdülőparadicsom színvonalas szolgáltatásokkal, és hosszú, fehérhomokos tengerparttal várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat. Úszhatunk a türkizkék tengerben, élvezhetjük az all inclusive szolgáltatást nyújtó szálloda programjait, a mexikói konyha remekeit és kirándulhatunk a maja indiánok piramisaihoz. Egy dolog biztos: kulturálisan és napfénnyel is feltöltődünk Mexikóban!

Az út kiemelt értékei:

  •     Utazás kényelmes menetrenddel a KLM légitársaság menetrend szerinti járataival
  •     Szállás 5*-os, tengerparti szállodában Cancúnban
  •     Az utazás időpontjában kiváló nyaralóidőre számíthatunk
  •     Lehetőség a Yucatán-félsziget kincseinek a felfedezésére helyi magyar nyelvű idegenvezetéssel

 

Választható szállások:
GR Solaris Cancún 5*
A szállás Cancún tengerparti üdülőkörzetében, a repülőtértől mindössze 15 perces autóútra található. A közvetlen tengerparti, all inclusive hotel kiváló választás, amennyiben pihenésre és feltöltődésre vágyunk. Az aktív kikapcsolódásra vágyók is válogathatnak a különböző szórakozási lehetőségek között. A gyerekek számára gyerekklub saját mini medencével, míg a felnőttek számára külön medence, jacuzzi, vízi sportok, edzőterem és teniszpálya teszi teljessé az itt tartózkodást. A szálloda területén található öt étteremben mindenki biztosan megtalálja a saját ízlésének megfelelő falatokat, legyen szó a hagyományos mexikói konyháról, vagy 'fine dining'-ról.
A deluxe szobákban minden megtalálható, ami kényelmessé teszi a nyaralást: tea- és kávéfőző, minibár, légkondiconáló, széf, vasaló, síkképernyős tv. A szobákban négy fő is kényelmesen elfér. Foglalható a standard deluxe szoba mellett lagúnára néző, és óceánra néző szobatípus is.

Hotel Riu Caribe 5*
A szálloda Cancúnban a közvetlen tengerparton található, így finom homokos stranddal és türkizkék tengerrel várja a látogatókat. Két szabadtéri medence, merülő medence, napozóterasz, fitneszterem, szauna, gőzfürdő, és egy egész wellnessrészleg segíti a pihenést és kikapcsolódást. Az all inclusive kiszolgálás keretén belül végigkóstolhatjuk a mexikói konyha ízletes fogásait, de egyéb nemzetközi ételeket is találunk a kínálatban. A további szórakozási lehetőségek között található a pinpong, röplabda, biciklizés, golf, katamaránozás, sznorkelling. Este zenés-táncos szórakozás biztosítja a felejthetetlen karibi élményt. A szobák mindegyike légkondicionálóval, minibárral, ingyenes wifihozzáféréssel, széffel, balkonnal/terasszal felszerelt.

Programok:

november 28. csütörtök
Elutazás a KLM légitársaság járataival Cancúnba (Budapest-Amszterdam 06:30-08:45, Amszterdam-Cancún 10:05-15:10). Érkezést követően a szállás elfoglalása.

november 29. péntek
Egész napos szabad program vagy délután fakultatív program lehetőség.

Félnapos városnézés Cancúnban
Cancún a Riviera Maya turistaövezet központja, amelynek jelentése maja nyelven „kígyófészek”. A kirándulás során megismerkedünk a város történetével, jelentős látnivalóival, valamint lehetőség nyílik a helyi piacon a legértékesebb szuveníreket beszerezni. A program ára 75 EUR/fő, helyszínen fizetendő.

november 30. szombat
Szabadidő és pihenés a tengerparton.

december 1. vasárnap
Egész napos szabad program vagy fakultatív program lehetőség.

Fakultatív kirándulás Chichen Itzába
Ezt a napot a Yucatán-félsziget egyik legérdekesebb látnivalójának a felfedezésével töltjük. A legjelentősebb maja város, Chichen Itza a dzsungel középen található, a régi civilizáció és egyben véres események emlékét őrzi. Az UNESCO világörökségi listáján is szereplő romváros legfontosabb épülete a főpiramis, amelyet Kukulkánnak, a kígyóistennek szenteltek, ez egyben a világ hét új csodájának az egyike. Hazafelé egy rövid megállót tartunk Valladolid spanyol koloniális városában. A program a transzfer és az idegenvezetés mellett tartalmazza az ebéd árát. A program ára 145 EUR/fő, helyszínen fizetendő.

december 2. hétfő
Egész napos szabad program vagy fakultatív program lehetőség.

december 3. kedd
Egész napos szabad program vagy fakultatív program lehetőség.

Egész napos kirándulás Cobába és Tulumba
Cobá még Chichen Itzá előtt a legnagyobb maja város szerepét töltötte be, és ma értékes régészeti lelőhely. A hatalmas területe miatt biciklivel járjuk be a romvárost, majd felmászunk a legmagasabb rom tetejére, hogy a lenyűgöző kilátásban gyönyörködhessünk. Ezt követően egy közeli cseppkőbarlangban, vagyis ’cenote’-ben hűsítjük le magunkat. Folytatjuk utunkat Tulumba, amely más maja városokkal ellentétben közvetlenül a fehérhomokos tengerpart mellett épült. A kastély, az alászálló istenség temploma, a szél temploma és a freskók temploma csodás környezetben található és időutazásra invitálja a látogatókat. A program a transzfer és az idegenvezetés mellett tartalmazza az ebéd árát. A program ára 135 EUR/fő, helyszínen fizetendő.

december 4. szerda
Egész napos szabad program vagy fakultatív program lehetőség.

Egész napos kirándulás a Xcaret parkba
A Xcaret park Mexikó egyik legnagyobb természetes vízi élményparkja, ahol egy felejthetetlen napot tölthetünk el. A különleges elhelyezkedésének köszönhetően a dzsungelben kipróbálhatunk víz alatti csúszdákat, fürdőzhetünk cenote-ban, mindemelett pedig megismerkedhetünk közelebbről a mexikói hagyományokkal, kultúrával, és népi szokásokkal. A program ára 140 EUR/fő-től, a belépőjegy típusának függvényében, helyszínen fizetendő.

december 5. csütörtök
Egész napos szabad program vagy fakultatív program lehetőség.

Egész napos kirándulás Isla Mujeres szigetére
Ezen a napon a világ 10 legszebb tengerpartja közé tartozó Playa Nortén élvezhetjük a napsütést. Gyönyörű fehér homokos strand, kristálytiszta kék víz és zöld pálmafák köszöntik a látogatókat. Reggel katamaránnal kelünk útra a szigetre, majd golfkocsival járjuk körbe, és felfedezzük a történelmét, valamint a legizgalmasabb helyeit. A program ára 160 EUR/fő, helyszínen fizetendő.

december 6. péntek
Szabadidő és pihenés a tengerparton.

december 7. szombat
Délelőtt kijelentkezés a szállodából, szabadidő. Délután transzfer a repülőtérre és hazautazás a KLM légitársaság járataival (Cancún-Amszterdam 17:05-08:30, Amszterdam-Budapest 10:05-12:05).

december 8. vasárnap
Hazaérkezés Budapestre.

Az ár tartalmazza:

  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Cancún útvonalon a KLM légitársaság járataival, egy átszállással
  • Repülőtéri illetékek
  • Utasonként egy darab max. 55x35x25 cm-es kézipoggyász, valamint egy darab max. 23 kg-os feladott poggyász
  • Szállás kilenc éjszakára a választott szállodában és szobatípusban, kétágyas szobában
  • All inclusive ellátás
  • Repülőtéri transzferek magyar nyelvű asszisztenciával

Az ár nem tartalmazza:

  • Helyi idegenforgalmi adó, mely Cancúnban a szállodában fizetendő (kb. 6 USD/szoba/éjszaka)
  • Visitor tax kilépési illeték, mely Cancúnhoz tartozó tartományban fizetendő: 11 USD/fő




 
Töltődik a foglalási lap
utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|