Horvátország, Makarska: Üdülés Dalmáciában Kirándulásokkal, autóbusszal

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
autóbusszal
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
468034
Utolsó frissítés:
2024.06.29. (Szo)
9 nap/7 éj
310 397 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Egy hetes nyaralást keres lassanmélyülő strand mellett, szállodában, fakultatív kirándulási lehetőségekkel magyar nyelven? Itt a tökéletes megoldás: Omis! A napsütötte, strandolással tarkított napokat felélénkítheti egy kis kultúrával:Split, és természetesen a szépséges Dubrovnik városával is! Kalózhajón ringatózva élvezzük az Adria szépségét!!

Utazás: komfortos autóbusszal.

Szállás: Omis Hotel Brzet 3*. Omis központjától 2 km-re, Brzet nevű részen, a lassan mélyülő, kavicsos strandtól csak egy kisebb út választja el a 4 épületből álló szállodaegyüttest. A kétszintes épületekben lift nincs. Szobák: 2 ágy (pótágyazható), fürdőszoba, telefon, TV, klíma, hűtő, tenger felöli erkély. Szolgáltatások: étterem, bár, Internetsarok, WiFi a recepciónál ingyenes.

Ellátás: 7 félpanzió (svédasztalos reggeli és menüválasztásos salátabárral kiegészített vacsora). A vacsorához ital is tartozik (korlátlan csapolt: bor, víz, üdítő).

Az érkezés és távozás napján transzfer a szállás és az autóbusz között. Többi napokon a szállodától az óvárosig, illetve a programok induló pontjáig sétálni kell.

Választható fel- és leszállási lehetőségek: Budapest BOK Sportcsarnok, Budapest BAH-csomópont, Budaörs (pálya mellett), Székesfehérvár (pálya mellett), Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
Fontos információ: Budaörs és Székesfehérvár esetében a fel-,és leszállás az autópálya mellett történik, értelemszerűen mindig az autóbusz menetirányának megfelelő oldalon!

Időpontok 2024.:
Június 28- Július 06. Már csak 6 hely!
Július 26- Augusztus 03.

Program:

1. nap: Indulás 22.30 órakor Budapestről, éjszakai utazás.

2. nap: Omis és Cetinai hajókázás
Reggeli órákban érkezés Omis bűbájos, Cetina folyó torkolatában található városába. Magyar idegenvezetéssel megismerkedhetnek Omis város történelmével, látnivalóival, a Dalmát kultúrával, a helyiek szokásaival és mindennapjaival. Ezek után beülünk a 20 fős csónakokba és behajózunk a csodaszép Cetina folyó kanyonjában. Szállás elfoglalása 14.00 órától. A nap hátralévő részében fürdőzés és pihenés a szálloda előtti kavicsos strandokon.

3. nap: Adria
Egész nap strandolunk a szállás közeli strandokon.

4. nap: Kalózhajóval Brac-szigetre: Postira, ebéddel
Félnapos fakultatív hajókirándulás kalózhajóval: Postira halászvároskában rövid városnézés, olívasajtoló múzeum meglátogatása, majd fürdés a kristálytiszta tengerben, ebéd a hajón. Egy öbölben horgászattal, ügyességi játékokkal és a hajóról vízbe ugrálással töltjük az időt. Vendégszerető személyzet, gyermek centrikus programok, jó hangulat, tánc, mulatság jellemzi a napot, ezért gyermekes családoknak is kitűnő program. Ezt kár lenne kihagyni!
Részvételi díj: 45 EUR/felnőtt; 35 EUR/12 évig.

5. nap: Dubrovnik strandolással
A világörökség egyik büszkeségét keressük fel az egész napos fakultatív autóbuszos kirándulásunkon, melyre korán indulunk, hogy strandolni is tudjuk. Városnézés helyi idegenvezetőnkkel a költők által „földi mennyországnak” nevezett Dubrovnikban. A Földközi-tenger térségének műemlékekben és kulturális örökségekben egyik leggazdagabb városában sétálva pár órára visszatérünk a múltba: Pile kapu, Mincena torony, Szt. Balázs templom. Utána mindenki kedvére barangolhat a hangulatos ódon utcákon, és a fantasztikus panorámával rendelkező várfalon (belépős). Visszaúton Peljesaci félsziget déli részén megállunk strandolni az apró kavicsos strandjainés felfrissülünk a városi séta után. Részvételi díj: 25 EUR/fő

6. nap: Split by night
Egész napos strandolás az Adria partján, ám ahogy lemegy a nap, fakultatív kirándulás keretében Splitbe látogatunk. A városnézés alkalmával felkeressük Diocletianus római császár gigantikus palotáját, – melynek eredeti falai az óvárost ölelik át, – a Szt. Domnius Katedrálist a szfinxekkel, az Aranykaput stb. Utána még marad szabad idő, hogy mindenki maga ismerkedhessen a várossal, megkóstolhassa a helyi ételeket és a nagyon ízletes Spliti fagylaltot!! Részvételi díj: 15 EUR/fő

7. nap: Makarska by night
Egész napos strandolás az Adria partján, ám ahogy lemegy a nap, fakultatív kirándulás keretében Makarskaba látogatunk. Ez a nyüzsgő üdülő város rövid közös ismerkedő séta után, majd szabad idő keretében mindenki egyénileg felfedezheti belvárosát, hosszú tengerparti sétányát, ahol sok kávézó, étterem között is válogathat. Részvételi díj: 10 EUR/fő.

8. nap: Rafting
Ezen a napon különleges programot ajánlunk! Félnapos rafting túra: a folyó turistáknak való, a kevésbé gyakorlottaknak sem veszélyes, de a tapasztalt túravezetők segítségével biztosan sikerül az adrenalin szintet megemelni. Minden korosztály számára egy életre szóló élményt jelent. Kalandra fel! Részvételi díj: 45 EUR/fő; 35 EUR/12 évig.

9. nap: utazás
Reggel elhagyunk a szállásunkat, búcsút intünk Adriának és indulunk haza. Érkezés Budapestre esti órákban.

x
T




 
Töltődik a foglalási lap
Horvátország utazás, nyaralás Dalmácia utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások