Kréta, Stalis: Residence Villas

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
449504
Utolsó frissítés:
2024.07.02. (K)
8 nap/7 éj
353 746 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A Residence Villas egy 4 csillagos szálloda Stalida falujában, Görögországban található. AHotel 2002-ben épült, és 2018-ban részlegesen felújították. A szálláshely 62 szobával rendelkezik, de sajnos nincsenek külön szobák mozgássérült vendégek számára. A bejelentkezés 14:00 óra után lehetséges, míg a kijelentkezést 12:00-ig kell elvégezni. A szálloda strandja homokos és mindössze 40 méterre található a szálláshelytől. A szálloda kényelmes elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy könnyen eljuthasson a közelben található Heraklion városa, valamint a Nikos Kazantzakis nemzetközi repülőtérre is.

A Residence Villas egy kis falu koncepciójával rendelkezik, ahol a hagyományos görög építészet és a kortárs stílus elegyedik. A szálloda szobái egyedi és eredeti műtárgyakkal vannak díszítve, amelyek egy klasszikus modern élményt nyújtanak. A vendégek élvezhetik a helyszínen található büfééttermet, bárt és a számpályát, ahol úszómedence és ingyenes napozóágyak állnak rendelkezésre.

A szálloda különböző típusú szobákat kínál, mint például a kétágyas szobák, amelyek egyágyas használatra alkalmasak és körülbelül 20-22 négyzetméteresek. Van egy superior kétágyas szoba, amely akár három vendég számára is ideális, és 1 franciaágy vagy két különálló ággyal, valamint egy további egyszemélyes ággyal van felszerelve. A szálloda emellett egy hálószobás családi szobát is kínál, amely körülbelül 32-38 négyzetméteres és legfeljebb 4 vendég számára alkalmas, 1 franciaággyal vagy két különálló ággyal és 2 további egyszemélyes ággyal felszerelve.

A szállodai szobák alapfelszereltségként rendelkeznek légkondicionálással, fűtéssel, ventilátorral, ingyenes Wi-Fi-vel, közvetlen telefonhívással, síkképernyős TV-vel, mini hűtőszekrénnyel, valamint kávé- és tea készítési lehetőséggel. A fürdőszobákban zuhanyzó, WC, hajszárító és más fürdőszobai felszerelések találhatók. A szobákhoz erkély vagy terasz is tartozik, valamint takarítás és ágyneműcsere is elérhető.

A szállodában számos létesítmény és szolgáltatás található, mint például a 24 órás recepció, concierge-szolgáltatás, lobby, TV-szoba, központi széf, internet/PC-sarok és szabadtéri medencék napozóágyakkal. A szálloda nem fogad háziállatokat, és elfogadott hitel- és bankkártyák Visa, MasterCard, Diners Club és Eurocard.

Ellátás
Félpanziós ellátás, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
-reggeli büférendszerben: 07:30 - 10:00
-vacsora büférendszerben: 18:30-20:30
Előzetes kérésre korai reggeli igényelhető a szállodában (07:00 - 07:30). Az italfogyasztás térítés ellenében áll rendelkezésre.
Speciális diétás és vegetáriánus ételek elérhetőek.A szálloda étteremben görög és nemzetközi ételek kaphatók.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
csomagmegőrző, külső medence, parkolás, központi étterem, napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( medencénél ), tv sarok, wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
strandtörölközö, orvosi ügyelet, mosoda, szobaszerviz, széf, napágy ( tengerparton ),

Szórakozás

Wellness
jakuzzi,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, etetőszék,

Superior szoba
.

 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Stalis utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások