Kréta, Rethimno: Hotel Theartemis Palace 4*, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
436555
Utolsó frissítés:
2024.09.15. (V)
8 nap/7 éj
424 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Az óvárostól kb. 1 km-re, a tengerparttól kb. 200 m-re fekvő, felújított, magas színvonalú, modern stílusú 245 szobás, két épületszárnyból álló, négyszintes (liftes) szálloda együttes. Központi fekvésének köszönhetően az óváros kellemes sétával könnyen megközelíthető. Közvetlen közelében éttermek és üzletek is megtalálhatók.

Szolgáltatások
1 büfé és 1 la carte étterem (Daphne, Semeli) ígér ízletes utazást a krétai, a mediterrán és a nemzetközi konyhák világába. A hűsítő italokról és a könnyedebb harapnivalókról az Ariane snack bár és az Arbona pool bár gondoskodnak. A hotelben található Kréta egyetlen gin bárja, ahol 30 különféle gin és tonic közül lehet választani. Ingyenes WIFI elérhető a közösségi területeken. A hűsítő élményeket a 2 kültéri medence biztosítja, melyek körül ingyenesen vehetők igénybe a napernyők és nyugágyak. Aktív pihenésre vágyó vendégeiket jól felszerelt fitneszterem, asztalitenisz, valamint biliárd várják. A hotel hetente több alkalommal szervez változatos zenés, táncos esteket. A kényeztető feltöltődésről a SPA központ gondoskodik, ahol különféle kezelések és masszázsok közül lehet választani térítés ellenében. Mozgássérültek elhelyezése lehetséges (előzetes visszaigazolás szükséges).

Elhelyezés
Standard 2 ágyas szoba: Ízlésesen berendezett, utcára néző, pótágyazható szoba, melyben légkondicionáló, sat-tévé, telefon, minihűtő, hajszárító, balkon/terasz található. Superior 2 ágyas szoba: Belső megjelenésében a standard szobánál elegánsabb, modernebb utcára néző, kétágyas pótágyazható szoba, mely felszereltségéhez légkondicionáló, sat-tévé, telefon, minihűtő, hajszárító, balkon/terasz tartozik. Egylégterű családi szobájában maximum 2 felnőtt+2 gyerek vagy 4 felnőtt elhelyezésére van lehetőség. A szobákban a WIFI és a széf térítés ellenében vehető igénybe.

Ellátás
Reggeli.





 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Rethimno utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások