ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ! Dubai tengerparti hotel, garantált indulás! Centara Mirage Beach Resort 4*, all inclusive ellátással

Magyar idegenvezetéssel, programokkal! Akció a szabad helyek függvényében!

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
453443
Utolsó frissítés:
2024.10.22. (K)
9 nap/7 éj
849 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




GARANTÁLT INDULÁSÚ PROGRAM! 

Előfoglalási akciós árak a szabad helyek függvényében, siessen, mert a szabad helyekek gyorsan fogynak! 

Egyesült Arab Emirátusok, Dubai: hét emírséget foglal magában. A világ egyik legérdekesebb országa, ahol fantasztikus módon keveredik az arab hagyománytisztelet az elképesztő technikai fejlettséggel. Az utazó úgy érezheti, hogy az Ezeregy éjszakai mesevilágába csöppent. Fényűző és elegáns hotelek, óriás felhőkarcolók, hatalmas bevásárlóközpontok sorakoznak a tradícionális arab épületek mellett. Hegyek, remek tengerpartok, sivatagok, oázisok teszik változatossá a tájat, mindig felfedezhetünk valami újdonságot. A napfény garantált, és a kristálytiszta tengervízen kívül sportolási, vásárlási lehetőségek várják a pihenni, szórakozni vágyókat. Engedje meg, hogy „kézen fogjuk” és megmutassuk az Egyesült Arab Emirátusok legfontosabb látványosságait! Gondoskodunk arról, hogy Dubaiban, a kétmilliós és robbanásszerűen növekvő kozmopolita és pezsgő városban eligazodjon és betekintést nyerjen az arab világ csodáiba, ahol a hosszan elnyúló homokos tengerpart és szikrázó napsütés csak a kezdet… Legyen szó városnézésről, fantasztikus építészeti remekek és legek vagy éppen természeti szépségek bemutatásáról, barangolásról, mi az Önök igényeire válaszolva vezetjük be Dubai és az Emirátusok egyedülálló világába.

Tervezett menetrend: 

10.22. Budapest-Dubai 22:40-06:10 (10.23-a)

10.30. Dubai-Budapest 17:45-20:55

Minden megadott idő helyi idő, a légitársaságok a menetrend változtatás jogát fenntartják. 

A helyszínen rengeteg szervezett program, fakultatív kirándulás vehető igénybe! 

 

CENTARA MIRAGE BEACH RESORT 4*
A szálloda weboldalának megtekintéséhez kattintson ide!

Deira Islanden épült ez a családi hotel, közvetlenül a tengerparton. 607 szobával, medencékkel, csúszdákkal várja a vendégeket. A reptértől a transzferidő kb. 30 perc. Minden korosztály számára ajánljuk! 

Szolgáltatások: több étterem és bár, medencék, csúszdák, gyermekklub, spa, fitness terem, vízisportok, csomagszoba, mosoda, parkoló, pénzváltás. 

Szobák: minden szoba fürdőszobás, légkondicionált, telefonnal, televízióval, széfel, hajszárítóval, kis hűtővel, tea- és kávéfőzővel felszerelt. A wifi ingyenes. Tengerre néző szoba, családi szoba felár ellenében kérhető. 

Ellátás: all inclusive.

 

Az ár aktuális ár, mely a repülőgép telítettségétől függően emelkedhet, így kérje mielőbb ajánlatunkat!
A hotel bejelentkezés 14:00-tól lehetséges, a hotel kijelentkezés 10-12:00-ig lehetséges. A repülőjegy és szállás nem módosíthatóak, nem lemondhatóak, betegségről szóló igazolás esetében amennyiben Ön rendelkezik útlemondási biztosítással 80-100% térítés vehető igénybe.Részletekről érdeklődjön irodáinkban! 

 
 
 




 
Töltődik a foglalási lap
Egyesült Arab Emírségek utazás, nyaralás Dubai utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások