Bulgária, Nessebar: Aqua Paradise Resort 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
440574
Utolsó frissítés:
2024.09.14. (Szo)
4 nap/3 éj
253 763 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FEKVÉS
A hotel a burgaszi repülőtértől kb. 24 km-re, Neszebar központjától pedig kb. 3 km-re helyezkedik el. A nyilvános, homokos tengerparttól kb. 600 méterre fekszik. A szálloda közelében buszmegálló, üzletek találhatók.

ELHELYEZÉS
434 szobájának mindegyike légkondicionálóval, telefonnal, Tv-vel, széffel, ingyenes WIFI-vel, mini hűtővel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, és bútorozott erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Babaágyat előzetes lekérés esetén biztosítanak.

Double Standard Room:kb. 27-28 m2alapterületű, melléképületi szoba.

Double Superior Room:kb. 32-35 m2alapterületű, főépületi szoba.

Apartment One Bedroom:kb. 50-52 m2alapterületű, egy hálószobás apartman

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büféjellegű reggelit, ebédet, vacsorát, valamint különböző snackételek, helyi alkoholos- és alkoholmentes italok fogyasztását. A hotel hat bárral és két tematikus étteremmel rendelkezik. Utóbbiakban előzetes foglalást követően, négy és öt eltöltött éjszaka esetén egy reggelit és egy ebédet, hat és több éjszaka esetén pedig 2-2 reggelit és ebédet ingyenesen fogyaszthatnak a vendégek. Gluténmentes, vegetáriánus és vegán étrendet követők számára előzetes lekérés esetén biztosítanak ellátást.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri medencék, gyerekmedencék, kosárlabda, röplabda, minifutball, fitneszterem, szauna, jakuzzi áll rendelkezésre. Térítés ellenében törökfürdő, masszázs, darts, asztalitenisz, tenisz, játékterem, bowling, biliárd és vízisportok vehetők igénybe. A szálloda vendégeit ingyenesen várja a hotel mellett található Aquapark Nessebar. A kicsiket heti 6 alkalommal miniklub (4-12 éves korig), valamint játszótér és minidiszkó várja.A felnőtteket pedig minden este különböző showműsorok szórakoztatják.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Mosoda, szobaszerviz, csomagszoba, orvosi ügyelet, üzletek, privát parkoló bővíti a szolgáltatások körét. A WIFI díjmentes érhető el a szobákban és a közös helyiségekben. A napernyők és napágyak a medencénél ingyenesen, míg a tengerparton térítés ellenében használhatók.

A szálloda weboldala: https://aquaparadiseresort.bg/

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Bulgária utazás, nyaralás Bulgár tengerpart utazás, nyaralás Nessebar utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások