Maldív-szigetek: Hotel Riu Palace Maldivas 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
423016
Utolsó frissítés:
2024.05.11. (Szo)
10 nap/7 éj
1 131 725 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Ha luxusnyaraláson gondolkodik egy paradicsomi helyen, a Hotel Riu Palace Maldivas az ideális hely. A nemzetközi repülőtér belföldi repülővel és hajóval 60 perc, hidroplán transzferrel 35 perc a szállodába érkezés.



Ez az all inclusive szálloda a Maldív-szigeteken belül a Dhaalu Atollon található. A nemzetközi repülőtér kb. 165 km távolságra van, így a szállodába érkezés belföldi repülővel és hajóval 60 perc. Hidroplános transzfer is rendelkezésre áll, amivel 35 perc a szállodába érkezés. A teljes kényelem érdekében a Hotel Riu Palace Maldivas junior lakosztályokat kínál különböző villákban, valamint exkluzív, víz feletti lakosztályokat, amelyek közül néhány kis privát medencével is rendelkezik. Több mint 150 szobája maximálisan felszerelt.

Szobák (Junior Suite) felszereltsége: A 40 m2-es szobák egy king-size ággyal vagy két kis franciaággyal, kanapéval a nappaliban, műholdas TV-vel, légkondicionálóval, mennyezeti ventilátorral, italadagolókkal, minibárral, vízforralóval és erkéllyel rendelkeznek lenyűgöző kilátással a tengerre.

Ellátás: All inclusive

Szolgáltatások, sport: Edzőterem, fitnesz tevékenységek, kajakozás, vízibiciklik, álló evezős szörf (SUP), snorkeling, gőzfürdő, élő zene vagy DJ-s események, búvártanfolyamok, medence bárral, napozóágyak, napernyők és törölközők a medence területén, napozóterasz, wifi, gyermekmedence,"RiuLand" gyerekklub, gyermek játszótér, Spa különféle kezelésekkel, szépségszalonnal, fodrászattal és masszázzsal, ajándékbolt.

Részvételi díjakat a repülőjegy árának változása befolyásolhatja!
Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!




 
Töltődik a foglalási lap
Maldív-szigetek utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások