Elérhetőségeink, ügyfélszolgálatokTisztelt leendő utasunk!

A az egyik legnagyobb látogatottságú és legnagyobb bizalmat élvező magyar nyelvű utazás oldal, a Start Utazási Iroda pedig az egyik legnagyobb forgalmú hazai utazási iroda. A segítségével áttekintheti a teljes megvásárlásra érdemes magyarországi utazási irodai kínálatot, és a Start Utazási Irodán keresztül, az itt leírtak szerint meg is rendelheti, le is foglalhatja utazását.

Szeretettel várjuk jelentkezését:
- e-mailben,
- telefonon,
- a minden utazáshoz tartozó foglalási lap segítségével,
- vagy személyesen az irodában.

Amennyiben nem a személyes ügyintézés mellett dönt az utazási iroda gyakorlott utazási tanácsadói akkor is rendelkezésére állnak az út kiválasztásában, vagy megfelelő információ szolgáltatásában. Az utazás díj megfizetésérhez, vagy az útiokmányok átvételéhez sem szükséges személyesen megjelennie az irodában. Ügyfeleink többsége választja a kényelmesebb és időtakarékosabb telefonos vagy on-line ügyintézést.

Az on-line ügyintézés menetéről részletes tájékoztatást itt talál.

Az utazási díjat megfizetheti:

- személyesen az irodában,
- banki átutalással (alább minden irodához megtalálja a megfelelő bankszámla számot),
- vagy bármely CIB Bank bankfiókban közvetlenül a számlánkra történő befizetéssel.

Ez utóbbi teljesen költségmentes és azonnali fizetési mód. A banki ügyintézőtől kérje, hogy a befizetési megbízáson rögzítse nevét és lehetőleg az út foglalási számát.

Rövid bemutatkozás

A az egyik legnagyobb látogatottságú és legnagyobb bizalmat élvező magyar nyelvű utazás oldal, a Start Utazási Iroda pedig az egyik legnagyobb forgalmú hazai utazási iroda. A segítségével áttekintheti a teljes megvásárlásra érdemes magyarországi utazási kínálatot, Start Utazási Irodán keresztül, az itt leírtak szerint, meg is rendelheti, le is foglalhatja utazását.

A Start Utazás és a Start Utazási Iroda azzal vívta ki a megbecsültségét - a külföldi utazás iránt érdeklődők legalább negyede a t is felkeresi -, hogy számos olyan újítást vezettünk be, amik segítik az Ön tisztánlátását és tájékozódását az utazási irodai kínálatban, és határozottan ellene teszünk minden olyan gyakorlatnak, ami ezt a tisztánlátást akadályozza.

Először szakítottunk például, a csak alapárak és akciós árak publikálásának - szerintünk roppant helytelen - hazai gyakorlatán, és az összehasonlíthatóság kedvéért a teljes árat is kimutatjuk az oldalon. Csak az elmúlt 2-3 évben kezd a teljes ár (de legalább az összes kötelezően fizetendő felár egy összegben) megjelenni az utazási irodák weboldalain.

A on megtalál minden, legalább jó minőségű magyar utazási ajánlatot, és azt gondoljuk, hogy nem érdemes olyan utazást vásárolni, ami a ra nem került fel.

A Start Utazásnál a kezdetektől kezdve nagyon szigorú szabályokat alkalmaztunk az értékesített utakkal szemben. Minden utazás szervező, és azon belül is minden célterület külön minősítésre kerül, és ha nem felel meg a meglehetősen magas elvárásoknak, akkor vagy eleve nem is jelenhet meg, vagy ha később derülnek ki problémák, azonnal töröljük az oldalról.

Ennek a minősítési rendszernek és monitorozásnak is köszönhető, hogy a Star Utazási Irodához az utazási irodáknál tapasztalt reklamációs arány alig tizedében fordulnak kifogással. Szintén ebbéli állhatatos, a minőséget mindenek felett tartó munkánk eredménye, hogy a Start Utazási Iroda utasait alig érintették az elmúlt tíz év nagy utazási irodai csődjei, és ezért is gondoljuk, hogy igen nagy részben hozzájárultunk utazási irodai piac tisztulásához, mely mostanra már nem is hasonlít a 2003 előttire.

 

,


:

Üzemelteti:
Helmond Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft.
székhely: 1025 Budapest, Verecke u. 138.
Telefonszámok:

Nyitvatartás:


E-mail:
Bankszámla szám:
MKEH engedélyszám:
Adószám:
Cégjegyzékszám:


 

Ajánlatkérés

Amennyiben nem találta meg a keresett utat, vagy egyéb kérdése is lenne, kérjük írja le igényeit néhány szóban, segítünk megtudni a választ!

Feladó neve:
Feladó email címe:
Telefonszám:
Tárgy:
Másolatot kap:
Üzenet:
 

Kérjük, írja be a képen látható kódot!
kód