Indonézia - Bali, Benoa: Hotel Nikko Bali (ex. Grand Aston) 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
279966
Utolsó frissítés:
2024.05.25. (Szo)
10 nap/7 éj
750 085 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A 188 szobával rendelkező szálloda Bali egyik legfelkapottabb üdülőterületén helyezkedik el a Nusa Duával egybeépült Benoán. A repülőtértől 25 perc alatt elérhető, a közvetlen tengerparti hotel.



A repülőtértől 25 perc alatt elérhető, a közvetlen tengerparti hotel, melynek építészeti stílusa balinéz stílusjegyeket is hordoz. A szálloda környékén boltok, éttermek, ajándéküzletek könnyen elérhetőek, de Kuta és Nusa Dua bevásárlóközpontjaihoz is üzemeltet a szálloda shuttle buszokat.

Szobák (deluxe): 45 m2 alapterületűek, légkondicionáltak, felszereltségükhöz tartozik TV, széf, fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, hajszárító, minibár tea/kávékészítési lehetőség, wifi, balkon

Ellátás: Reggeli

Szolgáltatások, sport:Éttermek, bár, spa részleg, medence, gyerekklub, konditerem, strandröplabda, biliárd, fakultatív programok, business sarok, vízi sport lehetőségek, jóga leckék, szépségszalon, ajándéküzlet, shuttle buszok a bevásárlóközpontokhoz

7 éjszakás ajánlataink 3 ajándék fakultatív kirándulást tartalmaznak (2 egésznapos és 1 félnapos), angol nyelven.

Fakultatív kirándulási lehetőségek:

`Szépséges Kintamani” (egésznapos, kb. 8 óra): Élményekben gazdag napban lehet részünk: először ismerkedés a helyi táncművészettel, majd látogatás Kintamani-ba, ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk a Batur vulkánra, legvégül felkeressük a balinéz hindu emberek zarándokhelyét, a Tirta Empul templomot.

A misztikus Kelet-Bali (egésznapos kb. 8 óra): Kirándulás több kisebb kelet-bali településre, ismerkedés a helyi kultúrával. A táj arculatát a 3142 m magas Agung vulkán határozza meg.

Oleh Oleh kézműves túra (félnapos kb. 4 óra): Bali a kézműves termékeket kedvelő vásárlók paradicsoma. A túra célja egyszerűen a vásárlás, hogy kitűnő minőségű szuveníreket vihessünk haza.

Részvételi díjakat a repülőjegy árának változása befolyásolhatja!
Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!

[VIDEO]



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!




 
Töltődik a foglalási lap
utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|