Tunézia, Sousse: Occidental Sousse Marhaba 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
289676
Utolsó frissítés:
2024.07.16. (K)
8 nap/7 éj
352 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FEKVÉS
A szálloda Sousse szívében található, a homokos tengerparttól egy rövid sétára, az óvárostól 2,4 km-re. Port El Kantaoui központjától 8 km-re, a monastiri repülőtértől pedig 16 km-re fekszik.

ELHELYEZÉS
240 szobájának mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, WIFI-vel, minihűtővel, szatellit Tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Speciálisan felszerelt szoba mozgássértült vendégek részére lekérésre foglalható. A szobákat 2020-ban újrabútorozták.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a reggelit (07:00-10:30), ebédet (12:30-14:30), vacsorát (18:00-21:00), valamint a helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat. A szálloda két bárral rendelkezik.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri medence, beltéri medence, gyermekmedence, csúszdák, asztalitenisz, minigolf, teniszpálya, bowling, animációs programok, esti showműsorok, játszótér, spa-szolgáltatások, fitneszterem, törökfürdő, szauna, kozmetikai kezelések segítik a vendégek kikapcsolódását.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
24 órás recepció, pénzváltás, ajándékbolt, konferenciaterem bővíti a szolgáltatások körét.

Koronavírus elleni intézkedések:https://www.barcelo.com/en-ie/general-information/notifications/we-care-about-you/

A szálloda honlapja:https://www.barcelo.com/en-hu/occidental-sousse-marhaba/

Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (20 kg)- és kézipoggyászt (5 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Tunézia utazás, nyaralás Sousse utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások