Tunézia, Monastir: Helya Beach Resort 4*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
388845
Utolsó frissítés:
2024.06.04. (K)
8 nap/7 éj
266 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




aFEKVÉS
A szálloda a repülőtértől kb. 700 méterre, Sousse központjától kb. 15 Km-re,a repülőtértől kb. 0,5 km-re, míg Monastir városközpontjától pedig nagyjából 8 km-re, a homokos parton fekszik. 2022-2023 telén a szobákat, a közösségi tereket, a lobbit, a bárokat, az éttermeket, a kültéri medencét és teraszokat felújították.

ELHELYEZÉS
Szobáinak mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, szatellit Tv-vel, széffel, mini hűtővel (érkezéskor vízzel feltöltve), hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel, erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Lekérésre babaágy igényelhető. Mozgássérült szoba lekérésre foglalható.

Standard Garden View/ Side Sea View:kb. 24-26 m2alapterületű, kertre vagy oldalról a tengerre néző kilátással rendelkező szoba.

Family Standard:kb. 26-28 m2alapterületű, egylégterű, kertre vagy oldalról a tengerre néző kilátással rendelkező családi szoba.

Family Superior:kb. 36-38 m2alapterületű, két elkülönített hálószobával és kertre vagy oldalról a tengerre néző kilátással rendelkező családi szoba.

ÉTEL ÉS ITAL
Ultra all inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büfé jellegű reggelit, késői reggelit, ebédet, vacsorát és az éjszakai snacket. Heti rendszerességgel a szálloda mediterrán, keleti, nemzetközi és olasz tematikus vacsorákat tartanak. A szálloda két a`la carte étteremmel rendelkezik, melyekben a vendégek előzetes foglalás esetén tunéziai és mediterrán fogásokat kóstolhatnak. A szálloda számos bárral rendelkezik, melyekben helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat és snackételeket kínálnak. A gyümölcslevek, import és palackozott italok, a mór kávézó és a Kano tengerparti bár és étterem csak felár ellenében állnak rendelkezésre.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri medence, gyermekmedence, csúszdák, beltéri medence, tenisz (a pálya megvilágításáért és az eszközökért felár fizetendő), darts, strandröplabda, mini golf, mini futball, asztalitenisz, vízilabda, aerobic, vízitorna, táncoktatás várja a vendégeket. Térítés ellenében billiárd, vízi sportok, például szörf, kajak, vízisí, jet ski, banán, spa és balneoterápiás központ, masszázs, szauna, hammam, hidroterápiás kezelések, fitneszterem, búvárkodás szépségápolási kezelések és fodrászat állnak rendelkezésre. Mini (4-7 éves, 8-12 éves) és tini (13-16 éves kör között) klub, napközbeni és esti animációs programok, élőzenés estek, táncelőadások, népzene biztosítja a vendégek kikapcsolódását.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
A WIFI a közös helyiségekben díjmentesen használható. Térítés ellenében orvosi ügyelet, mosodai szolgáltatások, üzletek, bicikli- és autóbérlés bővíti a szolgáltatások körét. A napernyők, napágyak, matracok ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére a medencénél, illetve a tengerparton is, míg a strandtörülközőkért letét fizetendő.

Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (20 kg)- és kézipoggyászt (5 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Tunézia utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások