Tunézia, Mahdia: Thalassa Mahdia 4*, all inclusive

3pont - 2 értékelés   
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
235079
Utolsó frissítés:
2024.06.04. (K)
8 nap/7 éj
235 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




aFEKVÉS
A szálloda saját tengerpartján, Monastir központjától kb. 50 km-re, Sousse központjától kb. 70 km-re, a monastiri repülőtértől pedig kb. 55 km-re fekszik.

ELHELYEZÉS
233 szobájának mindegyike légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, bérelhető széffel, fürdőszoba/WC-vel, terasszal vagy erkéllyel felszerelt. Kérésre esetén (térítés ellenében) minihűtőt is biztosítanak.

Double Garden View / Sea View: kb. 24 m2 alapterületű szoba, kertre vagy tengerre néző kilátással rendelkezik.

Triple Garden View / Sea View: kb. 28 m2 alapterületű szoba, kertre vagy tengerre néző kilátással rendelkezik.

Quadruple Garden View Room: kb. 32 m2 alapterületű szoba, kertre néző kilátással.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büfé jellegű reggelit, a késői reggelit, az ebédet, a vacsorát és az éjszakai büfét. Napközben édes és sós süteményeket, kávét és teát kínálnak. Az ellátás tartalmazza a helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat is, azonban a frissen facsart gyümölcsléért fizetni kell. Az ebéd és vacsora a főszezonban elfogyasztható a szálloda a`la carte éttermében is, ehhez azonban a recepción előzetes foglalás szükséges. A hotel három bárra rendelkezik.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri és beltéri medencék, gyerekmedence, csúszdák, jakuzzi, asztalitenisz, teniszpálya, aerobic, minigolf, röplabda és vízilabda bővítik a szolgáltatások körét. Térítés ellenében fitneszterem, thalassoterápia, szauna, törökfürdő, masszázs és motorizált vízisportok vehetők igénybe. A szállodától 200 méterre lovaglásra és bowlingozásra is van lehetőség. A kicsiket 4-10 éves korig a miniklub, 10-14 éves kor között pedig a junior animációs program várja. A felnőttek szórakoztatásáról nappali és esti showműsorokkal és élőzenével gondoskodnak.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
24 órás biztonsági szolgálat, WIFI a recepción (kb. 5 TND/óra), mosodai szolgáltatások, orvosi ügyelet, fodrászat, valamint ajándéküzlet bővítik a térítéses szolgáltatások körét. A napágyakat, napernyőket és matracokat a szálloda ingyenesen biztosítja. Strandtörülköző letét ellenében kérhető.

A szálloda weboldala:http://www.thalassa-hotels.com/site/fr/article.php?id_article=32

Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (20 kg)- és kézipoggyászt (5 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Tunézia utazás, nyaralás Mahdia utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások