Tunézia, Mahdia: El Borj 3*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
216668
Utolsó frissítés:
2024.06.04. (K)
8 nap/7 éj
266 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




aFEKVÉS
A szálloda Tunézia északi partszakaszán fekszik, Mahdiában, közvetlenül a széles és hosszan elnyúló, fehérhomokos tengerparton. Az üdülő központja 4 km-re, a monastiri repülőtér pedig 50 km-re található.

ELHELYEZÉS
A szálloda 228 szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionálóval, bérelhető széffel, szatellit Tv-vel, telefonnal, minihűtővel (recepción bérelhető), hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A szobák kertre néző kilátássál foglalhatóak és kb. 26 m2 alapterületűek. Speciálisan felszerelt szoba mozgássérült vendégek számára lekérésre foglalható. Babaágy lekérésre igényelhető.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büféjellegű reggelit, késői reggelit, ebédet, vacsorát, valamint a helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat. Napközben snackételeket, kávét, teát és süteményeket kínálnak. A szállodában található egy tunéziai specialitásokat kínáló a`la carte étterem, ahol a vendégek tartózkodásuk alatt egyszer ingyenesen vacsorázhatnak (előzetes foglalást követően). A lobbi és a medence melletti bárban a fogyasztás ingyenes, míg a mór kávézóban, diszkóban és a tengerparti bárban történő fogyasztásokért, továbbá vízipipáért, és az import italokért fizetni kell.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri- és beltéri medence, gyermekmedence, aerobic, strandröplabda, tenisz, asztalitenisz, minigolf, boccia, miniklub (4-12 éves korig), játszótér, térítés ellenében wellness és spa szolgáltatások, masszázs szauna, törökfürdő, bowling, billiárd, játékterem, lovaglás vízi sportok érhetőek el. A vendégeket nappali és esti animációs programokkal szórakoztatják. A szállodával szomszédos diszkó nem csak az El Borj vendégeit fogadja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
24 órás recepció, pénzváltó, csomagmegőrző, térítés ellenében mosodai szolgáltatások, orvosi ügyelet, fodrászat, vásárlási lehetőség, gyermekfelügyelet bővíti a szolgáltatások körét. A WIFI használata a lobbiban, a medence mellett és az étteremben ingyenes. A napágyak és napernyők ingyenesen vehetőek igénybe, a strandtörölközőért letétet kérnek.

A szálloda honlapja:https://www.ttshotels.com.tn/elborj/english/

Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (20 kg)- és kézipoggyászt (5 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Tunézia utazás, nyaralás Mahdia utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások