Tunézia, Hammamet: Steigenberger Marhaba Thalasso 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
242959
Utolsó frissítés:
2024.06.04. (K)
8 nap/7 éj
408 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FEKVÉS
A közvetlen tengerparti szálloda, a monastiri nemzetközi repülőtértől kb. 103 km-re, Tunisz városától kb. 60 km-re található. Hammamet belvárosától és a kikötőtől egyaránt kb. 6 km-re helyezkedik el. A hoteltől kb. 5 km-es távolságban két golfpálya is fekszik.

ELHELYEZÉS
371 szobájának mindegyike központilag szabályozott légkondicionálóval, telefonnal, szatellit Tv-vel, mini hűtővel, WIFI-vel, széffel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval és saját erkéllyel felszerelt.

Superior Garden View:kb. 33 m2alapterületű szoba, kertre néző kilátással.

Superior Sea View:kb. 33 m2alapterületű szoba, tengerre néző kilátással.

Bungalow Garden Side:kb. 33 m2alapterületű földszinti szoba, kertre néző kilátással.

Bungalow Large Garden Side:kb. 39 m2alapterületű földszinti szoba, kertre néző kilátással

ÉTEL ÉS ITAL
Hard all inclusive ellátással vehető igénybe, mely tartalmazza a büféjellegű reggelit, ebédet, vacsorát, illetve helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat. Napközben tea, kávé, sütemények fogyaszthatók. Hetente két alkalommal tematikus vacsorával várják a vendégeket. A hotelben több bár és két a`la carte étterem található, utóbbiakban előzetes bejelentkezéssel ingyenes vacsora fogyasztható.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
A hotelben egy kültéri medence, gyermekmedence, és egy kültéri tengervizes medence szolgálja a kikapcsolódást. Asztalitenisz, röplabda, fitneszterem, teniszpálya, aerobik, térítés ellenében pedig különböző spa szolgáltatások és jakuzzi érhető el a hotel területén. A gyermekeket játszótér, 4-12 éves kor között miniklub, míg a felnőtteket este élőzene és szórakoztató showműsorok várják. A komplexum közelében lovaglás, számos vízi sport és golf űzhető térítés ellenében.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
A WIFI használata ingyenes a szobákban, a lobbi területén és a közös helyiségekben. 24 órás szobaszerviz, konferenciaterem, üzletek vehetők igénybe külön díj megfizetése ellenében. A napernyők, napágyak és strandtörülközők díjmentesen állnak rendelkezésre a medencéknél és a tengerparton is.

A szálloda weboldala:https://hrewards.com/en/steigenberger-marhaba-thalasso-hammamet

Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (20 kg)- és kézipoggyászt (5 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Tunézia utazás, nyaralás Hammamet utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások