Tunézia, Hammamet: Sentido Phenicia 4*+, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
184299
Utolsó frissítés:
2024.06.04. (K)
8 nap/7 éj
294 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FEKVÉS
A szálloda Hammamet központjától 5 km-re, közvetlen a homokos tengerparton terül el. A monastiri repülőtértől 100 km-re, míg az enfidhai repülőtértől 50 km-re helyezkedik el.

ELHELYEZÉS
A szálloda 382 szobával rendelkezik. A szobák mindegyike légkondicionálóval, telefonnal, szatellit Tv-vel, mini hűtőszekrénnyel, fürdőszoba/WC-vel, bérelhető széffel, WIFI-vel, kávé- és tea készítési lehetőséggel, hajszárítóval és terasszal vagy erkéllyel vannak felszerelve.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható mely tartalmazza büfé rendszerben reggelit (06:00-10:00), késői reggelit (10:00-12:00), ebédet (12:00-14:00), vacsorát (18:30-21:00), helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat. Napközben szendvicsek, pizzák, saláták, tészták, kávé, tea, sütemények.Heti egyszer (előzetes bejelentkezés alapján) a vendégek kipróbálhatják a helyi ételek íz világát a szálloda a`la carte éttermében. Öt bárjában reggel 09:00 órától 24:00 óráig fogyaszthatnak a vendégek.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Egy külső medence, egy belső medence, gyermek medence, jacuzzi, játszótér, mini klub, teniszpályák, aerobic, mini golf, vízi aerobik, íjászat, strand foci, boccia, darts, asztalitenisz, strandröplabda, animációs programok várják a szórakozni vágyókat. Térítés ellenében különböző wellness szolgáltatások és vízi sportok próbálhatóak ki.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Recepció, üzletek, játék szoba, szobaszerviz. A medencék mellett és a tengerparton a napágyak és a napernyők ingyen állnak a vendégek rendelkezésére, a strandtörülközőért letétet kell fizetni.

A szálloda weboldala: https://www.sentidohotels.com/en/hotels/sentido-phenicia

Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (20 kg)- és kézipoggyászt (5 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Tunézia utazás, nyaralás Hammamet utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások