Tunézia, Hammamet: Club Novostar Bel Azur Thalasso & Bungalows 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
390563
Utolsó frissítés:
2024.06.04. (K)
8 nap/7 éj
282 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




aFEKVÉS
A szálloda Hammamet-ben található, 115 km-re a monastiri repülőtértől, valamint 68 km-re a fővárostól, Tunisztól és közvetlenül a homokos tengerparton terül el. Hammamet medinájától kb. 2 km-re, míg Yasmine Hammamet központjától kb. 12 km-re fekszik.

ELHELYEZÉS
Szobáinak mindegyike légkondicionálóval, Tv-vel, telefonnal, WIFI-vel, mini hűtővel, teakészítési lehetőséggel, vízforralóval, széffel, fürdőszoba/ WC-vel, hajszárítóval felszerelt. A legtöbb szoba erkéllyel is rendelkezik. Babaágy lekérésre igényelhető.

Standard Room/ Standard Sea View Room:kb. 35-40 m2 alapterületű, tájra vagy tengerre néző kilátással rendelkező, főépületi szoba.

Bungalow/ Bungalow Sea View:kb. 35-45 m2 alapterületű, tájra vagy tengerre néző kilátással rendelkező bungaló szoba.

Bunk Bed Quadruple: kb. 35-40 m2 alapterületű, a szálloda területére, tájra, medencére vagy tengerre néző kilátással rendelkező, 4 fő részére foglalható, emeletes ággyal felszerelt szoba.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a reggelit, a lobbi bárban felszolgált késői kontinentális reggelit, ebédet, a vacsorát és a helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat. A szálloda négy bárral rendelkezik, amelyekben snackételeket és helyi alkoholos-és alkoholmentes italokat kínálnak. A lounge bárban minden 00:00-02:00 óra közötti fogyasztásért fizetni kell. A szálloda rendelkezik egy a`la carte étteremmel, ahol a vendégek tartózkodásuk alatt előzetes foglalást követően térítés ellenében vacsorázhatnak.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Beltéri medence (június 1. és szeptember 30. között zárva tart), két kültéri medence elkülönített gyermekrésszel, minigolf, tenisz (felszerelés letét ellenében igényelhető), asztalitenisz, aerobic, vízi aerobic, zumba, jóga, strandröplabda, íjászat, vízilabda várja a vendégeket. Térítés ellenében fitneszközpont, billiárd, játékterem, thalassoterápiás központ állnak rendelkezésre. A felnőttek szórakozását animációs programok, diszkó és esti szórakoztató műsorok biztosítják, míg a gyerekek szórakozásáért a mini klub (4-12 éves korig), mini diszkó, arcfestés, mini olimpia, továbbá.a szálloda testvérszállodájának (Club Novostar Sol Azur Beach Congress) területén található játszótér és trambulin felelős.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
24 órás recepció, konferenciatermek, pénzváltó, térítés ellenében üzletek és mosodai szolgáltatás szolgálja a vendégek kényelmét. A WIFI használata a szálloda teljes területén ingyenes. Napernyők, napozóágyak és matracok a medence mellett és a tengerparton is díjmentesen vehetőek igénybe. A strandtörülközők letét ellenében állnak rendelkezésre.

Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (20 kg)- és kézipoggyászt (5 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Tunézia utazás, nyaralás Hammamet utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások