Törökország, Side: Sun Beach Hill 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
384461
Utolsó frissítés:
2024.04.17. (Sze)
8 nap/7 éj
138 350 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Általános információk
Szállás leírás:A 4*-os, 2023-ban felújított, 8 emeletes, összesen 210 szobával rendelkező szálloda, kb. 1 km-re Side városától, 350 m-re a tengerparttól helyezkedik el.Repülőtértől való távolság: kb. 65 km-re Antalya nemzetközi repülőterétől.Szálloda felszereltsége és szolgáltatások:recepció, lift, lobby, főétterem, bárok.Wellness szolgálatások: szauna, török fürdő és masszázs, fodrászat térítés ellenében.Sport és szórakozás: fitneszterem és asztali tenisz, vízisportolási lehetőségek a tengerparton térítés ellenében.Tengerpart, medencék: kb. 350 m-re a tengerpart, szabadtéri medence vízicsúszdával, gyerekmedence, napozóterasz. Napozóágyak, napernyők és strandtörölköző: A napozóágyak, napernyők és a medencénél térítésmentesen állnak rendelkezésre. Strandtörölköző térítés ellenében áll rendelkezésre.Gyerekbarát szolgáltatások: szabadtéri gyermekmedence, TV sarok, játékszoba.WiFi internetkapcsolat: térítésmentesen elérhető a lobby-ban.Szobák általános felszereltsége: erkély, légkondicionáló, telefon, televízió, minibár, széf, és hajszárítóval felszerelt fürdőszoba. Mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba nem foglalható. Az economy szobatípusok nem rendelkeznek erkéllyel.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a csúszdák használatát a szálloda életkorhoz és/vagy testmagassághoz kötheti.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe, valamint a szálloda fenntartja a jogot szolgáltatásainak, koncepciójának megváltoztatására, melyre irodánknak nincs ráhatása! A térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról a szálloda recepcióján kérhető bővebb információ.
SIDE: A Török Riviérán a leghosszabb homokos partszakasszal rendelkező üdülőhely Side. A hangulatos városban vásárlási lehetőségeken kívül található az Apollo templom, valamint a városhoz közel helyezkedik el a festői Manavgat vízesés. Colakli, Evrenseki, Kumköy, Side város és Sorgun településeken a tengerpart homokos és lassan mélyül, míg Titreyengöl, Kizilagac és Kizilot tengerpartja kavicsos és gyorsan mélyül.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
- reggeli büférendszerben: 07:00 - 09:30
- késői reggeli: 09:30 - 10:00
- ebéd büférendszerben: 12:30 - 14:00
- vacsora büférendszerben: 19:30 - 21:00
a szálloda központi éttermében.
- sütemények, édességek: 15:30 - 16:30
- snack ételek: 11:30 - 16:30, a snack bárban
A szálloda által meghatározott rendszer szerint a kijelölt bárokban helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása: 10:00 - 23:00 óra között.
Az import és prémium kategóriás italok, üveges/dobozos italok, frissen facsart gyümölcslevek, török kávé fogyasztása térítés ellenében áll rendelkezésre.
Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
lobby bár, külső medence, snack bár, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( medencénél ), vízi csúszda(k), wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
strandtörölközö, orvosi ügyelet, fodrászat, mosoda, üzletek, napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
animációs műsorok, diszkó, fitneszterem, élő zene, asztalitenisz, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
masszázs, szauna, wellness / spa központ, törökfürdő,

Gyermekeknek
gyermekmedence,

Erkély nélküli economy szoba
Légkondicionáló (Központi), Hajszárító, Minibár, Széf (térítés ellenébe), Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon, Televízió, WC, wi-fi internet kapcsolat térítés ellenében.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások