TIPP! Törökország, Side: Seaden Corolla Hotel 4*, all inclusive

4 km-re fekszik Side városközpontjától és kb. 300 m-re a homokos tengerparttól.

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
249580
Utolsó frissítés:
2024.04.20. (Szo)
8 nap/7 éj
178 377 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk: A 2011-ben felújított szálloda kb. 64 km-re található Antalya repülőterétől, kb. 4 km-re Side városközpontjától és kb. 300 m-re a homokos tengerparttól. A főszezonban a tengerpartra bizonyos időközönként ingyenes shuttle járat közlekedik. A vendégek kényelméről központi étterem, a`la carte éttermek (olasz, török), bárok, disco, 3 szabadtéri medence, vízi csúszda, mosoda gondoskodik, valamint WiFi elérhető (a lobbyban és a medencénél). A gyerekeket játszótér, 2 gyerek medence, mini club és gyerek animáció várja. A szórakozásról animációs programok, valamint esti show műsorok gondoskodnak. Egyes szolgáltatások, csak térítés ellenében vehetők igénybe. A napágyak, napernyők és a strandtörölközők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen, a matracok a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Ellátás: All inclusive ellátás az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben büférendszerben, délutáni snackek, tea, kávé, sütemény, fagylalt (meghatározott időszakban), éjjeli snack. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos- és alkoholmentes italok térítésmentesen (meghatározott időszakban), az import italok, frissen facsart gyümölcslevek és a török kávé térítés ellenében fogyaszthatóak. Az a`la carte éttermek valamelyikét egyszeri alkalommal térítésmentesen vehetik igénybe a vendégek (előzetes foglalás szükséges).

Véleményünk: A szállodát elsősorban fiataloknak ajánljuk, akiket nem zavar, hogy a hotelnem közvetlen tengerparti.

Térítés mentes szolgáltatások
Bár, Tengerparti bár, Szoba mozgáskorlátozottak részére, Lobby bár, Szabadtéri medence, Parkoló, Medencebár, Shuttle járat, Napernyő (tengerparton), Napernyő (medencénél), Napozóágy (tengerparton), Napozóágy (medencénél), Vízi csúszda, Wi-fi (lobbyban),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
Orvosi ügyelet, Fodrászat, Mosoda, Matrac (tengerparton), Autóbérlés, Szobaszervíz, Shops,

Szórakozás
Aerobik, Animációs műsorok, Strandröplabda, Boccia, Darts, Diszkó, Fitneszterem, Gymnastic, Asztalitenisz, Vízi torna, Vízi sportok,

Wellness
Belső medence, Szauna, SPA központ, Törökfürdő,

Gyermekeknek
Rácsos kiságy, Etetőszék, Gyermek klub, Gyermekmedence, Mini diszkó, Játszótér,

Szobák:
A szálloda összesen 404 szobával rendelkezik. A standard szobák egyénileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, televízióval, széffel (térítés ellenében), minibárral, fürdőszobával, hajszárítóval és erkéllyel felszereltek. A standard szobák alapterülete kb. 20 m2.Mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba foglalható.


ECONOMY SZOBA
.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások