Törökország, Side: Özlem Garden 3*, all inclusive, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
226895
Utolsó frissítés:
2024.06.12. (Sze)
8 nap/7 éj
402 137 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Általános információk
A 83 szobával rendelkező szálloda kb.64 km-re található Antalya repülőterétől, Side központjától kb.500 m-re,a homokos-aprókavicsos tengerparttólkb.50m-re helyezkedik el. A szállodában központi étterem és bár várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medence és gyermekmedence találhatók. A strandtörölköző, a napernyők ésanapágyak a medencénélés parton ingyenesen ingyenesen igénybevehetőek. A szórakozásrólmedenceésasztalitenisz gondoskodik. Térítés ellenében orvosi ellátás bővíti a szolgáltatások körét.A szálloda melléképületének 2 emelete van és lift nem található benne.A fürdő törölközők a szálloda strandján nem használhatóak.
A bungalós elrendezésű hotelt elsősorban fiataloknak ajánljuk.
SIDE:A Török Riviérán a leghosszabb homokos partszakasszal rendelkező üdülőhely Side. A hangulatos városban vásárlási lehetőségeken kívül található az Apollo templom, valamint a városhoz közel helyezkedik el a festői Manavgat vízesés. Colakli, Evrenseki, Kumköy, Side város és Sorgun településeken a tengerpart homokos és lassan mélyül, míg Titreyengöl, Kizilagac és Kizilot tengerpartja kavicsos és gyorsan mélyül.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely 08:00-21:00 között vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben, délutáni tea, kávé,fagylalt és sütemény. A bárban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé 10:00-24:00között térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok térítés ellenében fogyaszthatóak. Gyermekeknek magas ülés az étteremben előzetes kérés esetén elérhető.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátás típusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, strandtörölközö, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, külső medence, parkolás, napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, szobaszerviz, üzletek, napernyő ( tengerparton ),

Szórakozás

Wellness
szépségszalon, masszázs, wellness / spa központ, törökfürdő,

Gyermekeknek
gyermekmedence,

Standard bungaló szoba
.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások