Törökország, Side: Oz Hotels Side Premium 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
279220
Utolsó frissítés:
2024.04.20. (Szo)
8 nap/7 éj
297 366 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Általános információk
HELYSZÍN:

Side Premium lehetőséget kínál arra, hogy felfedezzen egy új életteret következetesen a vendégeknek a szállásuk alatt, köszönhetően annak, hogy a luxus építészet mellett számos különböző helyet is felfedezhetnek. A mediterrán alapterület minden természeti szépségét magában foglaló Side Premium egy 180.000 nm-es területen található, 476 szobával, egyedi építészetével, amely a város zajától megtisztított, lenyűgöző atmoszférába illeszkedik, és amely a nyugodt területek nyugodt területe.
Side régió. A szálloda 67 km-re található Antalya városközpontjától, 150 m-re a saját privát strandjától, 70 m-re a tengertől, 55 km-re Antalya repülőterétől és 13 km-re a tengerparttól.
Manavgat. A la Carte éttermei a török, távol-keleti és olasz konyha legkiválóbb ételeit kínálják, az összesen 2000 nm-es területen található SPA központ, amely mindenféle terápiát, ápolási és szépségápolási szolgáltatást nyújt, a kiváló butikok és szórakoztató központok, 1 fedett és 2 szabadtéri medence, gyermekmedencék, tengeri és szárazföldi sportok, a minden típusú találkozót lehetővé tevő kongresszusi központ és számos más szolgáltatási egység bizonyítja, hogy a Side Premium megérti a kiváltságos és luxus üdülési koncepciót.


SZOBÁK:409 standard szoba ( 32-35 nm)
(5 szoba mozgássérültek számára; 13 szoba terasszal)

Minibár (az üdítőitalok naponta megújulnak) televízió, műholdas műsorszórás, zenei műsorszórás, internetkapcsolat, közvetlen telefon a fürdőszobában és a szobában, központi légkondicionáló, széf, márvány- és parkettapadló, fürdőszoba/ zuhanyzó és WC, tükör és hajszárító áll rendelkezésre. A lélegzetelállító mediterrán kilátással, medencére, városra néző kilátással és ülősarokkal az egyik tökéletes nyaralási lehetőség.

48 Családi szobák (45 nm)
Maximum 4 fő (2 hálószoba). -A melléképületben és nem áll rendelkezésre lift.
A standard szobafunkciók mellett; Családi szobáink 2 hálószobával, 1 fürdőszobával és 2 televízióval rendelkeznek, minden családi szobánk medencére néző kilátással is rendelkezik.
.
INTERNET: Wifi-kapcsolat ingyenesen biztosított a szobákban, az általános területeken és a strandon.

SPA ÉS WELLNESS:
A Side Premium Spa, amely a Feng Shui filozófia szerint 2000 nm-es területen épült, nem csak területének, hanem szolgáltatási lehetőségeinek köszönhetően is a Side régió legmeggyőzőbb SPA központjának számít. A Side Premium Spa központban, ahol a távol-keleti terápiák mellett minden európai masszázs és ápolás megtalálható, a vendégek kívánságai szerint összeállított, személyre szabott kezelési programok is rendelkezésre állnak. A központban, ahol a Side prémium Spa kiváltságaival w orldi terápiás ápolásokat kínálnak, vegyes ápolási koncepciót alkalmaznak, amely indiai, thai , indonéz és európai masszázsokból áll. A Side Premium SPA Centerben a problémás területek szakértő terapeutákkal vannak azonosítva, a SPA Center tökéletes szolgáltatást nyújt vendégei számára a Turki sh fürdővel, szaunával, gőzfürdővel, relaxálóval, és a pihenőszobával.
SPORT:
A strandon található vízi sportközpontban a vendégek mindenféle szárazföldi, vízi és extrém sportot űzhetnek. Futópadok, evezés, lépcsőzés, központi többcélú tornaszerek, súlyemelő pad áll rendelkezésre a fürdőközpontban található fitneszközpontban. Emellett vendégeink különböző tevékenységek, mint például a reggeli torna, strandröplabda, darts, vízi torna, vízilabda, vízilabda, medencés játékok, step zajló napi tevékenységek között részt véve élvezhetik az időt.

TEVÉKENYSÉGEK ÉS A NYÁRI SZEZONBAN KÜLÖNLEGES RENDEZVÉNYEK:

A medence, fedett medence, pingpong, darts, aerobic, vízilabda, fitnesz programok, mozi, koncepció partik és diszkó ingyenesen használható.
Míg biztosítva van, hogy vendégeink az aqua parkban töltött idejüket napközben és a gazdag nappali animációs tevékenységek mellet,
élvezhetik az élőzenét, a táncbemutatókat és az esténként kínált, nemzetközi animációs csapat által készített gazdag showprogramokat. Vendégeink, akik Side Premiumban szállnak meg a nyári időszakban, különlegesrendezvényeket élvezhetnek és emlékezetes élményekben lesz részük.

FIZETŐS SZOLGÁLTATÁSAINK
Minden típusú vízi tevékenységek között zajló vízi sportok, amelyek magán a strandon üzemeltetett és nem tartoznak a hotelhez (Parasailing, Jet ski, vízisí, Ringo, Banán, szörfözés és vitorlázás), és masszázs, orvosi szolgáltatások, szobaszervizek, koncepción kívüli import italok, telefon, fax, mosodai szolgáltatások fizetős szolgáltatások.


MINI CLUB:
SIDE PREMIUM, ahol a kis vendégekről sem feledkeznek meg, speciális szolgáltatásokat nyújtanak a gyermekek számára a th
mini klub 1.000 nm-es területen a gyermekek számára a következő korosztály számára
04 - 2 éves korosztály számára. Gyermekmedence, speciális játszóterek, korcsoportok szerint szervezett gyermekműsorok képzett és tapasztalt szakemberek társaságában, diszkó.
kifejezetten gyermekek számára, mozi szolgáltatás a gyermekek számára. A SIDE PREMIUM, OZZ Kingdom egy olyan mesebeli helyet kínál, ahol a gyermekek örömöt, energiát és izgalmas élményeket szerezhetnek, mint például a szórakozás, különböző hobbik, újdonságok felfedezése, sport és kikapcsolódás a tevékenységek során.

AQUAPARK és MEDENCÉK:
A 4 csúszdából álló Aquapark 10:00-12:00 és 14:00-16:00 között tart nyitva (az időjárási viszonyok és a vendégek igényei szerint változhat). A SIDE PREMIUM 2 medencéjével, amelyek összesen 1995 nm-es területűek, a csodálatos természetbe integrálva, kényelmes és élvezetes nyaralási lehetőséget kínál vendégeinek még maximális kihasználtságban is. Kültéri medencéinket kifejezetten szabadidős tevékenységekhez terveztük, beleértve a különböző alternatívákat, mint például a vízicsúszdák vagy a medencés játékok. A szálloda különböző területein 2 kültéri medence áll a vendégek rendelkezésére, mindegyik 140 cm mély, ami a nemzetközi szabványnak megfelelő mélységű. Van 1 beltéri medence, amely a főépület alatti Ozz Spa Centerben található. A medence mélysége 140 cm, te mperature 26-28 fok, és a nemzetközi szabványok között változik. A fedett medence területén található egy Spa Vitamin Bar. A napernyők, napozóágyak és törölközők a maximális kapacitásnak megfelelően vannak beállítva, és foglalás nem szükséges. A medencék és a strandunk az időjárási viszonyok alapján nyújtanak szolgáltatást.

*SIDE PREMIUM, fenntartja a jogot, hogy koncepcióját harmadik személy vagy szervezet értesítése nélkül megváltoztassa.

Ellátás
ÉTELEK és ITALOK:

REGGELI 07:30 - 10:00
KÉSŐ REGGELI 10:00 - 10:30
EBÉD 12:30 - 14:30
VACSORA 18:30 - 21:00
ÉJSZAKAI ÉTEL 22:30- 01:00

BÁROK
Medence bár 10 :00 - 24:00
,Lobby bár 24 órán át nyitva
Strand bár 10 :00 - 18:00

ULTRA ALL INCLUSIVE:
A Side Premium Hotelben az "Ultra all inclusive" rendszert alkalmazzák.
Az ultra all inclusive koncepció keretében minden helyi alkoholos és alkoholmentes italt, valamint néhány kiválasztott import italt ingyenesen szolgálnak fel. Az importált italok a Lobby bárban 10:00 - 01:00 óra között kaphatók.

Térítés mentes szolgáltatások
tengerparti bár, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, lobby bár, külső medence, medence bár, napernyő ( medencénél ), napágy ( medencénél ), vízi csúszda(k), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, mosoda, szobaszerviz, üzletek,

Szórakozás
aerobik, animációs műsorok, strandröplabda, darts, diszkó, fitneszterem, gimnasztika, gyermek animációs programok, élő zene, asztalitenisz, vízi aerobik, vízilabda, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
szépségszalon, belső medence, masszázs, szauna, wellness / spa központ, gőzfürdő, törökfürdő,

Gyermekeknek
mini klub, gyermekmedence, gyermek csúszda, minidiszkó, játszótér,

Erkély nélküli economy szoba
Légkondicionáló (Központi), Hajszárító, kb. 25-27 nm, Minibár, Széf, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon (térítés ellenébe), Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások